Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De kapper knipt je knapper

  Je hoeft natuurlijk helemaal geen smoes te verzinnen om weer een bezoekje aan je kapper te kunnen brengen. Zo’n lekker verwen- en ontspanmoment laat jij je niet snel ontzeggen!

  Bij Primeur Kappers kun je naast een verzorgde behandeling kun je ook uitgebreid advies krijgen: kleuradvies, haaradvies of coupe-advies. Want de kapper knipt je knapper!

  Even voorstellen
  Oprichter Mieke Ziengs: ‘Ik was vanaf 1983 kapster, en inmiddels heeft mijn dochter Jill de dagelijkse leiding. Zelf help ik nog op andere manieren in de zaak. We willen niet zomaar een kapsalon zijn, maar een beleving creëren voor onze klanten. We vragen ons dan ook voortdurend af hoe we de klanten het best van dienst kunnen zijn, en dat heeft in het verleden al geleid tot een aantal verhuizingen. Enkele jaren geleden hebben we ervoor gekozen om ook op zondagen geopend te zijn, en dat blijkt een schot in de roos! Hiermee zijn we ook de enige kapsalon van het Noorden.’

  7 dagen per week geopend
  Primeur Kappers heeft vestigingen aan de Kleuvenstee en de Nobellaan en is er voor zowel dames als heren en kinderen. Beide vestigingen zijn 7 dagen per week geopend, en parkeren is gratis. Het team staat voor je klaar om je een geweldige coupe te geven!

  BarberShop en KidsCorner
  Mannen kunnen in de kapsalon ook terecht voor een knipbeurt, scheerbeurt of een geurtje. Kinderen kunnen een knipbeurt krijgen in een toffe motorknipstoel. Zo wordt naar de kapper gaan extra leuk!

  Bijzondere service
  Twee kapsters van het team hebben een dermatologieopleiding gevolgd, waardoor ze ook advies kunnen geven rond moedervlekken of andere verdachte plekjes op het hoofd. Eventueel kunnen zij doorverwijzen naar een arts of huisarts.

  Stoplicht
  Primeur Kappers werkt met een stoplicht aan de buitenkant van de zaak, waarop je meteen kunt zien of er plek is. Groen betekent dat je direct geholpen kunt worden, oranje betekent dat er op die dag plek is en rood betekent dat de zaak vol zit.
  Moet je even wachten? Geen probleem. Neem plaats. Aan de bar voor een kopje koffie, een kopje thee of een glaasje fris. Of aan de leestafel om in ons modellenboek de juiste coupe te kiezen. U hoeft zich bij ons geen moment te vervelen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply