Rate this post
 • De kapsalon voor iedereen
  Rate this post

  Kapsalon KnipperZ, gevestigd op de Vutter in Engelen, is een relatief jong bedrijf dat met name de laatste jaren sterk is gegroeid. Niet alleen qua klantenbestand, maar ook qua diensten en expertise.

  Femke Kurvers is haar bedrijf gestart als allround dames-, heren- en kinderkapsalon. Inmiddels heeft KnipperZ haar dienstverlening uitgebreid en hebben haar meiden zich gespecialiseerd op tal van gebieden, zodat letterlijk iedereen terecht kan bij KnipperZ.
  Gedacht kan worden aan:
  – knippen, brushen, föhnen, watergolven, permanenten, vlechten, opsteken en het zetten van clip-in extensions in verschillende kleuren, texturen en lengtes.
  – alles op het gebied van kleuren: verven, spoelen, coupe soleil en highlights
  – professionele bruidskapsels en bruidsmake-up. Uiteraard worden je wensen uitgebreid besproken; op je bruiloft draait het om jou en wij zorgen ervoor dat je straalt. Het proefkapsel verzorgen we in de salon; op jouw grote dag komen we uiteraard bij jou aan huis, zodat je je in je eigen omgeving en zonder haast op je ja-woord kunt voorbereiden.
  Sinds februari 2014 is bij KnipperZ ‘de kinderkapsalon van Den Bosch’ gevestigd. In deze sprookjesachtige omgeving is het een feest om geknipt te worden en de kinderen voelen zich direct thuis in de speciaal voor deze kinderkapsalon ontworpen knipstoelen. Stilzitten is hierdoor geen enkel probleem en wordt ook nog eens beloond met een ballon, een cadeautje en wat lekkers.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply