Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De keuze is aan jou
  Rate this post

  Bij grote aankopen of belangrijke keuzes in je leven maak je doorgaans heel doordachte keuzes. Je gaat niet over één nacht ijs. Je onderzoekt, vergelijkt en zoekt net zo lang tot je helemaal tevreden bent over je keuze.

  Hoe vreemd is het dan, dat veel mensen bij een overlijden hier helemaal niet bij stilstaan? Sterker nog, ze bellen doorgaans gewoon het telefoonnummer dat op hun uitvaartpolis staat. Er staat immers dat ze dat moeten bellen bij een overlijden? Nog steeds weten veel mensen niet beter of ze moeten gewoon de uitvaartondernemer bellen die het ziekenhuis, de zorginstelling of hun zorgverzekeraar hun aanraadt.

  Sta eens even stil
  Wanneer zich binnen jouw naaste omgeving een sterfgeval voordoet, spelen emoties een grote rol. Op zo’n moment ben je vaak niet in staat of in de gelegenheid om nog over dergelijke beslissingen na te denken. Op zich is er niets mis met een uitvaartondernemer die jou verzekeraar je aanraadt, het zijn ongetwijfeld zeer professionele en capabele mensen, maar passen ze ook bij jou? Of passen ze bij jouw dierbare die overleden is? Komen ze tegemoet aan wat jij verwacht? De kans is groot dat je korting krijgt wanneer je met hen in zee gaat, maar dat wil niet per definitie zeggen dat je ook goedkoper uit bent. Lokale uitvaartondernemers hanteren namelijk vaak lagere prijzen. Neem daarom eens de tijd om daar nú bij stil te staan bij wat jij belangrijk vindt. Wat stel jij je voor bij een uitvaart? Waar wil jij in ondersteund worden?

  Mooie herinnering
  In Memory Uitvaartverzorging is een nog vrij jonge onderneming. Dat geldt ook voor de eigenaren Kimberly van den Broek en Angela van Riel, maar ze hebben al wel de nodige ervaring opgedaan in de uitvaartbranche. Hun ervaring leerde hen vooral hoe ze het níét wilden voor hun klanten en daarom zijn ze hun eigen onderneming gestart waar ze op hun eigen en heel persoonlijke manier uitvaarten verzorgen. ‘Wij bieden voor ieder budget een passende uitvaart’, vertelt Kimberly vol passie. ‘Ieder mens is uniek, dus mag ook iedere uitvaart uniek zijn.’ Angela knikt bevestigend: ‘Wij vinden het ontzettend belangrijk dat de familie later met een goed gevoel op de uitvaart kan terugkijken. Het moet een mooie en warme herinnering worden. Dát is waar we naar streven.’

  Wist je dit?
  Je kunt je wensen over je eigen uitvaart nu al laten vastleggen. Op die manier neem je je nabestaanden veel beslissingen uit handen. Kimberly en Angela kunnen ook een helpende hand bieden bij alles wat er na de uitvaart nog geregeld moet worden

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply