Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De klant centraal
  Rate this post

  PLUS is het coöperatieve huis voor zelfstandige supermarktondernemers. Met de vier merkwaarden ‘Aandacht’, ‘Kwaliteit’, ‘Lokaal’ en ‘Verantwoord’ onderscheiden de 218 PLUS-ondernemers zich met hun 255 supermarkten in een uiterst competitieve markt. Een uitgekiend assortiment, deskundig en vriendelijk personeel, een uitstekende winkellocatie en een optimale winkelervaring zijn de vier kwaliteitsprincipes waarom het gaat. En dat alles tegen een goede prijs.

  PLUS Bart Bakers wil de beste service-supermarkt zijn in de Maaspoort, met een sterke hang naar lokale betrokkenheid in de wijk, door rekening te houden met duurzame bedrijfsvoering waarbij de klant centraal staat en de focus ligt op de merkwaarden ‘Aandacht’, ‘Kwaliteit’, ‘Lokaal’ en ‘Verantwoord’. Wij proberen onze gasten dagelijks te verrassen met uitnodigende presentaties, proeverijen en gekwalificeerd personeel. Boodschappen doen met een beleving zijn; vandaar onze slogan: ‘PLUS Bart Bakers – beleef het verschil’.

  Super Supermarkt Keurmerk
  We zijn de enige supermarkt met het Super Supermarkt Keurmerk (SSK) in Den Bosch. Het SSK is een keurmerk voor zelfstandige supermarktondernemers die lokaal betrokken en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook zijn zij door hun grote betrokkenheid een meerwaarde voor de buurt.

  Wijnsupermarkt van het jaar
  Wij zijn op het moment voor het 11e jaar wijnsupermarkt van het jaar. Voor wijn ben je bij PLUS op het juiste adres. Dit blijkt uit een tevredenheidsonderzoek, uitgevoerd door het onafhankelijke marktonderzoeksbureau Nielsen.
  PLUS onderscheidt zich door de aanwezigheid van wijnadviseurs op de winkelvloer. Dagelijks doen wij ons uiterste best om de lekkerste wijnen te selecteren.

  Speciaalbieren
  Verder zijn wij de supermarkt in Den Bosch met het meest onderscheidende speciaalbierassortiment. Dat speciaalbier een trend aan het worden is, weten wij al een hele tijd; vandaar dat wij ons assortiment met ruim 150 exclusieve speciaalbieren hebben uitgebreid.

  Aandacht voor de klant
  Bij PLUS hebben we aandacht voor onze klant, voor het product én voor de medewerker. We hebben aandacht voor elkaar, voor onze producten en processen, onze centrale organisatie, de distributiecentra en onze winkels. En vooral voor onze klanten. Want uiteindelijk draait het erom dat zij de winkel binnenkomen én meer dan tevreden de winkel weer uit gaan. Want als het goed voelt, komen de mensen terug. Aandacht is bij PLUS iets natuurlijks. Dat zit gewoon in onze aard. Dit betekent dat wij even met iemand meelopen, écht naar iemand luisteren en helpen waar nodig.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply