Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De kracht in jezelf
  Rate this post

  Soms kun je het gevoel hebben dat je wereld ineenstort door een sterfgeval, ziekte, scheiding of ontslag. Het gevoel dat alles uit je handen glipt. Het ene moment straalt de zon nog en is er geen wolkje in de lucht. En het volgende moment dendert de hemel op je neer. Waar blijf je dan en op welke kracht ga je door?

  Het enige wat je kan doen, is loslaten en erop vertrouwen dat het uiteindelijk weer goed komt en dat je het vermogen hebt om er sterker uit te komen. Je hebt niet altijd invloed op de dingen die je overkomen, maar gelukkig heb je wel invloed op de manier hoe je ermee omgaat.• Allereerst: zorg goed voor jezelf en doe dingen waar je blij van wordt en die je een goed gevoel geven over jezelf. Laat niet alles uit je handen vallen en ga niet zitten afwachten. Geniet van de kleine dingen die er gewoon zijn en ga door. Het leven gaat hoe dan ook door.
  • Vind steun bij familie en goede vrienden en vraag hulp als je die nodig hebt. Je hoeft het niet allemaal alleen te doen. De liefde kan soms stromen op de meest onverwachte plekken. Tel je zegeningen.
  • Geef je vertrouwen en positiviteit niet op, hoe zwaar het soms ook is. De enige verantwoordelijkheid die je hebt, is die over jezelf. Blijf moed houden en geloven in de liefde die krachtiger is dan wat dan ook. Geloof dat overal een oplossing voor komt, ook al zul je soms door de zure appel heen moeten bijten.• Geloof in je eigen kracht. Ook hier kom je doorheen, en elke keer weer zul je een stap groeien en er sterker uitkomen.Ga niet twijfelen aan jezelf. Jij weet wat je gevoeld en ervaren hebt en wat het waard is en was. Voel zelf dat je waardevol genoeg bent.
  • Laat je emoties toe. Voel wat ze je te vertellen hebben en ga daarmee aan de slag. Laat ze stromen, maar blijf er niet in hangen. Verstop je niet, maar zet jezelf neer.De situatie zegt niets over jouw kwaliteiten en capaciteiten. Integendeel: leer hiervan en neem de levenslessen mee in wat je uitdraagt.

  Vertrouw op je intuïtie
  Niets gebeurt zonder reden. Welke les heb je te leren? Wat kun je hieruit halen? Alles komt uiteindelijk weer op zijn pootjes terecht, op welke manier dan ook. Liefde kun je van vele mensen om je heen ontvangen. Durf om een knuffel te vragen als je die nodig hebt. Blijf om jezelf geven, dan doen anderen dat ook. Focus op wat voor jou belangrijk is en ga daarvoor. Voel, vertrouw op je intuïtie en geloof in wonderen!

  Ga je door een moeilijke periode heen en kun je wel wat ondersteuning gebruiken om bij jezelf te blijven, je kracht terug te vinden en tot uiting te brengen wat daadwerkelijk belangrijk voor je is, wellicht kan ExpressieCoaching je daarbij helpen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply