Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De kracht van yoga
  Rate this post

  De huidige samenleving is druk en snel, en zo ziet waarschijnlijk ook jouw leven eruit. Zorg voor je gezin, je huis, werk, vrienden, familie. Maar… zorg je ook voor jezelf? Ben je nog in contact met je eigen lichaam? Kun je nog voldoende ontspannen? Word je ’s morgens uitgerust wakker?

  Zou je wel eens wat meer tijd aan jezelf willen besteden en willen leren hoe je ontspanning in de inspanning kunt vinden? Denk dan eens aan yoga. Yoga is een prachtige manier om de balans in jezelf terug te vinden. Om lichaam en geest weer op één lijn te krijgen. Yoga kan je opnieuw laten kennismaken met de rust die je diep in jezelf meedraagt en je leren hoe je die rust ook in je drukke dagelijks leven kan oproepen en gebruiken. In de lessen zal de ­aandacht gericht zijn op het ervaren van het eigen lichaam, het je bewust worden van je ademhaling en het vinden van de ontspanning tijdens de inspanning.
  Yoga gaat niet om competitie: iedereen beoefent de yoga voor zichzelf en binnen zijn/haar eigen mogelijkheden. Want als jij goed voor jezelf zorgt, zul je met veel meer plezier en gemak ook voor de ander kunnen zorgen.

  Yoga Namaste is er ook voor workshops yoga met je kind. Samen ervaren hoe leuk yoga is!
  Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply