Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De lente begint met vrolijk gekleurde lippen
  Rate this post

  Altijd een mooie stralende glimlach, tijdwinst bij het opmaken ‘s ochtends en onbezorgd kunnen kussen, zwemmen en naar de sauna gaan. Steeds meer vrouwen ontdekken het gemak van permanente make-up; niet alleen voor wenkbrauwen en eyeliner, maar nu ook voor de lippen!

  Permanente make-up biedt veel mogelijkheden voor een mooie lipcontour. Bijvoorbeeld een cupidoboog die ongelijk is, kan weer gelijk gemaakt worden, pigmentverlies door het ouderdomsproces in de liplijn of in de gehele lippen kan worden opgelost.
  Full-lips is een uitstekende manier om de lippen meer volume te geven en meer symmetrie. Een natuurlijke kleur in de lippen of een tintje donkerder zorgt ervoor dat de contour van de lippen weer duidelijker is en kan eventuele oneffenheden camoufleren zonder dat je er altijd opgemaakt uitziet.
  Terwijl voorheen een harde lijn populair was om de lippen mee te omlijsten, is de trend in de afgelopen tijd meer in de richting gegaan van een perfect gevormde mond met een uiterst natuurlijk effect in een subtiele kleur.
  Een zachte lipliner is mogelijk, maar ook een kleur toepassen om je gehele lippen mee in te ­schaduwen kan juist een nog natuurlijker effect bieden. Geen afdrukken meer van lipstick op de glazen, nooit meer uitlopers van de lipstick in de rimpeltjes rondom de mond, altijd je lippen in kleur. Een gloss erover en je bent klaar!
  Aan elke behandeling gaat een uitgebreid intakegesprek vooraf, waarin Thara Smit van Beauty Dream jouw wensen bespreekt. Je ziet er ongeveer 3 tot 5 jaar geweldig uit!
  Beauty Dream is gevestigd in het pand van ­Zonnestudio Factor 10.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply