Rate this post
 • De leukste interieur must-haves
  Rate this post

  Vandaag Concept Store heeft hedendaagse meubels, bijzondere en trendy woonaccessoires, decoratieve elementen en hebbedingetjes.

  Bij Vandaag Concept Store vind je de nieuwste trends op woongebied. De winkels zijn tevens flagship store voor het merk SLIDEART; prachtige meubels die zonder schroeven, spijkers of lijm in elkaar schuiven.
  Je vindt er woonaccessoires van bekende en onbekende merken. Vandaag Concept Stores zijn plekken waar je ­inspiratie opdoet onder het genot van een goede kop koffie (Meesterlijke Koffie).

  Bij elk merk hoort een verhaal
  De merken kiezen we heel zorgvuldig. Uiteraard moeten de producten passen in het concept van Vandaag: natuurlijke hedendaagse spullen die met zorg zijn gemaakt en uitgezocht en die je blij maken. Maar ook de condities waaronder de producten worden gemaakt zijn belangrijk. Het moet allemaal kloppen om er dat goede gevoel bij te hebben.

  Inspiratie en advies
  Elke vrijdagmiddag vanaf 16.00 uur liggen alle catalogi op tafel en hebben we een aangeklede vrijdagmiddagborrel. Kom ideeën opdoen en laat je adviseren!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply