Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De leukste voorbereiding op jullie huwelijksfeest
  Rate this post

  Stel je je eens voor: een onvergetelijke dans van de liefde, onder het luide gejuich van familie en vrienden. De toon van je trouwfeest is gezet! Wat is er mooier dan samen de openingsdans te doen? Nu nog een goede dans voorbereiden…

  OPENINGSDANS® is gespecialiseerd in het voorbereiden van bruidsparen op de eerste dans van het huwelijksfeest. Je trainer biedt dan ook geen andere danslessen of groepslessen aan, maar heeft als enige doel om jou en je partner tijdens privélessen voor te bereiden op de grote dag. Daarbij maakt het niet uit of je danservaring hebt of niet. In een aantal lessen, waarin je zo tussen de 5 en 20 uur investeert, werken jullie samen naar de bruiloft toe. Dan worden jullie het stralende middelpunt van het feest, waarop jullie later met veel plezier kunnen terugkijken. Wanneer je niet graag op de voorgrond treedt, helpen de trainers je om de openingsdans toch zonder stress en met een zelfverzekerd gevoel te doen. Jullie kiezen zelf de dansstijl en de muziek; dan maakt de trainer daar in overleg met jullie een choreografie bij. Helemaal maatwerk dus. Voor de meeste paren verzorgt OPENINGSDANS® ook de muziekmix en voice-over.

  Verpletterende indruk
  Je trainer is professioneel, ervaren en enthousiast, en leert jullie de dansvaardigheden om op de grote dag een verpletterende indruk te maken. Daarbij zijn de lessen ook nog eens in een leuke en ontspannen sfeer.

  Een mooie openingsdans: iedereen kan het. Je hoeft er alleen voor te gaan!

  Online lessen ook mogelijk
  Je kunt, als je dat wil, ook kiezen voor online lessen in plaats van lessen op één van de drie locaties van OPENINGSDANS®. Je kunt dan waar en wanneer je maar wilt de lessen volgen, terwijl de resultaten net zo goed zijn als die van fysieke lessen.

  Proefles
  Ben je geïnteresseerd? Maak dan een afspraak voor een proefles! Hierbij kun je jouw wensen bespreken, krijg je informatie over de mogelijkheden en advies over het benodigde aantal lessen. Ook kun je zien hoe andere bruidsparen de openingsdans hebben gedaan die OPENINGSDANS® heeft begeleid. En je krijgt ook alvast een eerste les.
  Het is wel verstandig om de proefles minimaal 9 maanden voor je bruiloft in te plannen, anders is er mogelijk geen plek meer vrij. Begin dus op tijd!

  Een paar reacties
  OPENINGSDANS® heeft sinds 2007 al meer dan 1400 bruidsparen begeleid. Enkele reacties van deelnemers:
  – ‘Het waren heel leuke en gezellige lessen. Er was veel uitdaging in de dans.’
  – ‘Fantastische ervaring. Iedere keer weer zin om te komen. Leuk dat we ook onze eigen inbreng konder geven in de choreo.’
  – ‘Leuker dan ik dacht! Ook echt leuk om dit samen te doen en hiermee bezig zijn. Er is ook goed naar onze wensen geluisterd.’

  Winnaar Love Awards publieksprijs
  OPENINGSDANS® was in 2018 de winnaar van de Love Awards Publieksprijs in de categorie ‘Bruiloft Entertainment’, met de meeste stemmen en een gemiddelde beoordeling van 9,47.
  Bovendien heeft OPENINGSDANS® in 2020 een Benelux Enterprise Award gewonnen voor het innovatieve gebruik van onder andere online media en Virtual Reality.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply