fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De magie van de ‘Geheime Lades’

  Heb jij ze al in de winkel gespot? De ‘Geheime Lades’ van Inge B by Emma-Bo? Ach, zó geheim zijn ze nou ook weer niet, maar je moet wel even weten waar ze zich bevinden in de winkel. Ik heb het over de Geheime Lades achter de toonbank.

  Zo ongeveer 6 jaar geleden, kort nadat ik de winkel had overgenomen, merkte ik op dat er naast alle mooie en praktische lingerie weinig ‘pikantere’ setjes te vinden waren in Alphen aan den Rijn en omstreken. Dus ging ik op jacht! De missie: nét iets meer sexy lingeriesetjes vinden, niet ordinair (alhoewel ‘l’ordinair’ eigenlijk gewoon ‘gewoon’ betekent in het Frans), die dan ook nog eens van een mooie zachte kwaliteit zijn.

  Ik vond een wat kleiner merk en zag in de collectie prachtige body’s, catsuits, broekjes, panty’s en kousen. En ik was gelijk verkocht! Met zelfs een klein beetje tegensputteren van de leverancier zelf (‘Zou je dit nou wel toevoegen aan je assortiment?’ en ‘Ik verkoop er maar af en toe wat van hoor’) kocht ik de hele collectie in. En sindsdien doe ik dat elk half jaar en ‘verstoppen’ we dat allemaal in die Geheime Lades.

  Je zult je vast afvragen: ‘Ja, maar hoe verkoop je het dan als het verstopt zit?!’ De magie van iets geheims heeft al eeuwenlang een grote aantrekkingskracht op de mens. En mede door die theorie bedacht ik het volgende: door het brede publiek in onze winkel van 0 jaar tot en met 103 jaar (onze oudste klant is 103 jaar!) vond ik dat we deze items niet zomaar ‘open en bloot’ konden tentoonstellen. Ik kon me daarnaast ook voorstellen dat, áls je zo’n item zou willen kopen, je ook even zelf of met je partner of vriendinnen in alle rust en privacy wil kijken. En zo ontstonden de Geheime Lades, net zoals je in New York bijvoorbeeld ook veel privébars en -restaurants hebt, waar alleen een aantal mensen vanaf weten. Die exclusiviteit, dát is toch geweldig?!

  Als we vervolgens in de winkel een leuke klik of leuk gesprek hebben met iemand en je voelt aan: dít is wat voor hem of haar, dán pas vertellen we over de Geheime Lades en laten we wat mooie items zien. Met als reactie eigenlijk altijd een verrast gezicht! En daar doe je het voor: de fun.

  PS: Benieuwd naar hoe wij dit concept binnenkort nog meer gaan uitbreiden in onze winkel? Hou ons in de gaten!

  Liefs, Emma-Bo

  Emma-Bo is specialist op het gebied van been- en ondermode. In elke uitgave van ForYou Magazine schrijft ze over aspecten van haar zaak.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply