Rate this post
 • De magie van je bewustzijn
  Rate this post

  Ik help mensen die op zoek zijn naar zingeving en bewustwording en die ooit zijn vastgelopen in hun leven. Dit doe ik door middel van individuele coaching en consulten.

  Ik gebruik onder andere een techniek (the Bars) waarbij energiepunten worden aangeraakt en hiermee blokkades worden opgeheven die je belemmerden om vanuit je zijn keuzes te kunnen maken die goed voor je zijn. The Bars leert je openstaan om te ontvangen.
  Bewustzijn is de mogelijkheid om aanwezig te zijn in je leven op elk moment, zonder oordeel van jezelf of van iemand anders. Het is de mogelijkheid om alles te ontvangen, niets af te keuren en en het leven dat je wenst te creëren – groter dan wat je momenteel hebt, en meer dan wat je zelf kunt voorstellen.
  Het is de bedoeling om je naar het punt te brengen waar je het bewustzijn van alles en met geen enkel oordeel ontvangt. Als je geen oordeel hebt van iets, kun je kijken naar alles zoals het is. Niet wat je wilt dat het is, niet wat het zou moeten zijn, maar alleen wat het is. En je kunt ook erkennen dat jij de maker bent van je eigen leven, hoe dat er ook uitziet: goed, slecht, mooi en/of lelijk. Alles wat je belemmert, komt door jouw keuze, oordeel en antwoord op wat het in stand houdt.
  De tijd is aangebroken om te stoppen met leven vanuit beperkingen en te beginnen met leven vanuit de grootheid van jezelf.
  Wetenschappers hebben bewezen dat onze gedachten invloed hebben op onze moleculen en daardoor ziekte, wanorde en veroudering kunnen veroorzaken. En waar worden al deze gedachten opgeslagen? In ons lichaam. Met the Bars kunnen de energie van overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten worden opgeruimd.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply