Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De man verzorgd de zomer door!
  Rate this post

  Wie kent zo’n man niet? Hij ergert zich aan zijn lichaamsbeharing en die mee-eters op zijn rug. De schoonheidssalon opzoeken om er met het zomerse weer goed uit te zien doet / durft hij niet. Onterecht? Zeker, want MenSkin is er speciaal voor de man en waar je wordt geholpen door een man. Lekker laagdrempelig en een gemengd publiek waar iedereen zich thuis voelt.

  MenSkin is een unieke schoonheidssalon voor de man, door de man. Dames liggen er met plezier bij de mannelijke schoonheidsspecialist in de behandelstoel, alhoewel vrouwen bij MenSkin in de minderheid zijn. Daarnaast bieden de werknemers verschillende behandelingen aan, zoals gezichtsbehandelingen, authentiek scheren met open mes, een pedicurebehandeling, waxen en microdermabrasie.

  Waxen
  Je kunt verschillende zones laten waxen, zoals rug, borst / buik, billen en schaamstreek. Waxen is de oudste, ­natuurlijkste en meest effectieve vorm van ontharen. De haartjes blijven tussen de 4 en 6 weken weg. Door regelmatig te waxen, worden de haartjes dunner en zachter. Ook duurt het langer voordat deze weer teruggroeien. Op sommige plaatsen komen haartjes bij consequent en regelmatig waxen zelfs helemaal niet meer terug.

  Microdermabrasie voor een frisse huid
  Naarmate je ouder wordt, wordt ook de celdeling van jouw huid trager, met als gevolg dat er een ophoping plaatsvindt van dode huidcellen. Daarnaast nemen de celfuncties af, waardoor je huid droger kan worden, ruwer kan aanvoelen en er meer lijntjes, rimpels en pigmentvlekken kunnen ontstaan. Deze intensieve peeling, die dode huidcellen weghaalt, stimuleert de doorbloeding en laat de huid weer stralen.

  Maikel Bungert van MenSkin is gespecialiseerd in de verzorging van de mannenhuid en kan een man daarom op de juiste manier behandelen. De tijd dat alleen vrouwen hun lichaam verzorgen is toch echt voorbij. Steeds meer mannen kiezen er voor om zich te laten behandelen. Is dit raar? Nee, want ook een man mag er goed verzorgd uitzien! Bij MenSkin word je vriendelijk geholpen en wordt er geleverd wat jij voor ogen hebt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply