Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De metamorfose van…
  Rate this post

  Even voorstellen! Daniëlle is moeder van 2 kleine kinderen en staat een paar dagen per week voor de klas op een lagere school in Berkel en Rodenrijs. Ze is in de loop van vorig jaar op eigen kracht 20 kilo afgevallen door te letten op haar voeding en te gaan hardlopen. Tijd voor verandering, vond ze zelf, en daarom heeft ze zich opgegeven voor een metamorfose.

  Daniëlle heeft eerst kleding uitgezocht die ze ook gemakkelijk aan kan naar haar werk, en daarna ging ze naar de kapper voor een nieuwe coupe en make-up. De spiegel in de kapsalon werd afgedekt met een grote zwarte doek, zodat Daniëlle niet kon zien wat er gebeurde. Het ­metamorfoseteam schrok dan ook best wel even toen er, na het verwijderen van deze doek, een gil door de kapsalon klonk en de tranen over de wangen van Daniëlle biggelden. Gelukkig was het alleen maar de spanning die eruitkwam, en ze was echt heel blij met het resultaat. Wel moest nog even de make-up bijgewerkt worden voor de fotoshoot…

  Haar
  Daniëlle wilde dat het haar niet te kort geknipt zou worden en dat de kleur niet te extreem zou worden. We wilden natuurlijk wel een echte ­metamorfose, dus heb ik eerst in het hele haar veel highlights gezet met Master Light van Matrix. Van nature is Daniëlle al blond, maar doordat het nu een stuk lichter en frisser is, past het beter bij de teint van haar huid. De highlights geven het haar bovendien stevigheid. De lengte in het gezicht heb ik niet te kort gemaakt. Aan de achterkant is het haar wel korter en gelaagd. Aan de voorkant heb ik wat plukjes korter ­gemaakt, zodat dit iets breekt in het gezicht.

  Visagie
  Daniëlle heeft een onregelmatige huidstructuur met veel rode vlekjes. De kleur is wat tot rust gebracht met behulp van vloeibare ­foundation en pressed foundation powder. Ik heb de hardnekkige rode vlekjes aangestipt met wat concealer. Ik heb de wenkbrauwen wat meer kleur gegeven en de lichtere stukken opgevuld met het wenkbrauwpoeder in de kleur Blonde. Hierna heb ik het in model gebracht met de Clear Brush on Brow gel. Ik heb haar ogen ­sprekender gemaakt met een mooie grijsgroene tint (Imperial), passend bij haar nieuwe outfit, en flitsend roze (Snapdragon). Een beetje blush op de wangen en een frisroze tint op haar lippen (Watermelon Splash) maken het geheel tot een mooi plaatje.

  Kleding
  Daniëlle draagt vaak kleding in wit, grijs en blauw, dus vonden we het tijd voor een beetje kleur! We zijn uitgekomen bij deze zachtgroene jumpsuit, met als mooi detail de satijnen bies aan de zijkant van de broekspijpen. Het is ­gemakkelijk te combineren met zowel donkere als lichte kleuren. Met hakken en een blazer krijgt het geheel een mooie, chique uitstraling en met een stoer spijkerjack en sneakers oogt het geheel lekker sportief.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply