Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De metamorfose van Adrie
  Rate this post

  Adrie is 65 jaar, woont in Den Haag, heeft 44 jaar in het onderwijs gewerkt en is inmiddels gepensioneerd.

  Hoe vond je het?
  Adrie: ‘Geweldig! Een vriendin zag de oproep, en ik vond het ook een leuk idee. Ik was er gelijk voor in! Het was een echte verwendag met alle aandacht voor mezelf, met een professioneel team. Zo is mijn haar mooi gestyled, zonder dat de kleur compleet anders werd of mijn haar korter geknipt werd. Ook in de kledingzaak kreeg ik goed advies en was er genoeg leuks om er een keuze uit te maken. Ik ben een dag lekker in de watten gelegd, met een mooi resultaat!’

  Haar
  Na een kop koffie en het maken van de ‘voor’-foto gingen we naar Leonnes MagHairZijn. Omdat het haar van Adrie onlangs was gekleurd, werd in samenspraak met Leonne besloten om te gaan voor een totaal andere styling dan waar Adrie doorgaans voor zou kiezen. De krullen die Adrie veelal steil maakt, werden nu geaccentueerd. Het effect mocht er volgens Adrie wezen, én dat liet maar weer zien dat Leonne ook een zeer goede stylist is! Nagels Bij More Beauty werden daarna de nagels van Adrie gelakt met ‘Lookie Lookie’ van Caption. Een elegant beige / bruin met zachte regenboog glitters, perfect passend bij nagenoeg elke outfit. Handig, ook voor thuis, wanneer je van te voren nog niet weet wát je gaat dragen de komende dagen.

  Visagie
  Na de lunch gaan we voor de visagie. Adrie’s huid is goed verzorgd. Fijn om te zien. De huid is al mooi egaal. We brengen een concealer aan onder de ogen; dat is haast voor iedereen een must! Hierna kunnen we afronden met de poeder en de rouge. De ogen maken we in het geheel wat donkerder met de soft touch eyeliner van John van G. Zo maken we ook de wenkbrauwen wat sprekender. De lippen geven we een warmrode kleur met wat glans voor een sprankelend effect, en dan zijn we klaar… voor een nieuwe outfit. Spannend!

  Kleding
  Bij Miss-Tique gingen we voor een set in warme zalm / beige teinten, absoluut mooi, maar Adrie voelde zich meer ‘haarzelf’ in een iets sportievere outfit: een jeans van Mos Mosh, een bijpassende kleur top van Another Women en… wederom werd gekozen voor een vrolijke Maiden Lane blazer. Deze keer met ’tasjes-print’, terwijl de kraag en manchetten van een contrasterende stof zijn gemaakt. Heel apart!

  Schoenen
  Het was vervolgens niet moeilijk kiezen bij Dungelmann. De donkerblauwe suède enkellaarsjes van het eigen huismerk pasten eigenlijk perfect bij de eerder gekozen outfit. Erg leuk, omdat de hak heel licht was en dus mooi uitkwam bij de blazer in diezelfde teint. En… ze zaten ook nog eens lekker! Handig tijdens de daaropvolgende fotoshoot bij Loretta.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply