Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De metamorfose van Alisya

  Alisya is 18 jaar, woont in Borne en volgt de kappersopleiding.

  Hoe vond je het?
  Alisya: ‘Leuk! Ik wilde graag hairextensions, omdat ik spijt had dat ik m’n haar kort had laten knippen. Mijn moeder zag de oproep op Facebook, en toen heb ik me opgegeven. In de kapsalon hebben ze extensions gezet, en mijn kapsel is nu veel mooier. Ik ben er heel blij mee, en mensen die niet weten dat ik daarvoor kort haar had, valt het niet op. In de kledingzaak hebben we kleren uitgezocht die goed staan bij mij en mijn kapsel. Het was verder heel gezellig bij de kapper en in de fotostudio, en ik vind dat de foto’s erg mooi zijn geworden!’

  Haar
  Lang, gezond en vol haar is voor veel mensen een echte droom; ook voor Alisya. Vandaag mogen wij haar blij maken met een prachtige behandeling. Onze unieke Extensielle Hairweave in de multicolorservice geeft ons de gelegenheid om de perfecte aansluiting te maken bij haar eigen haar. Doordat deze hairweave 100% natuurhaar is, kan Alisya zelf ook heel gemakkelijk haar eigen stijl aanbrengen in haar kapsel. Marloes zal haar daar natuurlijk ook in adviseren en zoals je kunt zien, kun je dit haar behandelen alsof het je eigen haar is. De bevestiging van deze haarverlenging is niet schadelijk voor je haar en het haar gaat bij de juiste verzorging ongeveer 1 jaar mee.

  Visagie
  Na een heel lange periode van echte matte make-up zie je nu de glans weer meer terugkomen. Dat wil niet zeggen dat je geen poeder meer mag gebruiken en je huid moet laten glimmen, maar dat je op plekken waar je meer aandacht voor wil, je een extra glansje mag aanbrengen. ‘Highlighters’ noemen we dat en deze zie je nu niet meer alleen net onder de wenkbrauwen, maar ook in de ooghoekjes en op het jukbeen. Ook de lipgloss is weer helemaal terug. De diverse gloss-kleuren zijn nu heel mooi te combineren met je rouge én highlighter in kleur. De look bij Alisya is zacht en natuurlijk in de warme tinten met hier en daar dat extra glansje.

  Kleding
  Echt hot is de lederlook dit seizoen: broeken, jassen, tops, rokken, laarzen… Kiezen is niet nodig; dit seizoen dragen wij gewoon leer op leer, het liefst in minimalistische snit met hier en daar een opvallend detail. De kleuren deze winter variëren van de diverse tinten rood en groen naar okergeel, zowel in prints als in effen stoffen. Ieder kleurtype kan haar hart ophalen deze winter. Bij Alisya hebben wij gekozen voor een stoere zwarte leren rok met een okergele blouson. Ze kan deze leuke set afmaken met een mooi zwart leren jackje, maar natuurlijk ook zo dragen. Durf te combineren met kleur, leer en diverse soorten stoffen en je zult zien dat het telkens is alsof je weer iets nieuws aan hebt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply