Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De metamorfose van Angelique

  Even voorstellen: Toen Angelique uit Rhoon de oproep las waarin je je kon aanmelden voor deze metamorfose, dacht ze in eerste instantie dat dit wel leuk zou zijn voor haar vriendin. Maar toen ze daar nog eens over nadacht, vond ze het zelf eigenlijk ook wel een uitdaging en gaf ze zichzelf op. En daar heeft ze absoluut geen spijt van gehad!

  Angelique werkt sinds een aantal maanden in het ziekenhuis op kantoor bij de kwaliteitsbewaking; hetzelfde ziekenhuis waar ze eerder op de OK werkte en gewend was om haar haar elke dag onder zo’n charmant OK-kapje te verstoppen en een minimale hoeveelheid make-up de regel was. Tijd voor wat anders. En dat is het zeker geworden! Een totaal nieuwe coupe met bijpassende make-up, waardoor haar ogen nog mooier uitkomen. Een leuke set nieuwe kleren die prima aansluiten bij haar nieuwe baan. En met de uitspraak ‘Zo, nu kom ik tenminste echt binnen als ik ergens kom!’ sluiten we deze spannende, maar superleuke dag af.

  Haar
  Bij Angelique heb ik ervoor gekozen om de basiskleur van het haar donker te maken. Zo toont het haar voller en het geeft haar meer uitdrukking in het gezicht. Over de bovenlagen heb ik wat highlights gezet, zodat het geen massieve kleur wordt, maar er toch wat kleurschakering in zit. De lengte van het haar heb ik een stuk korter geknipt naar een schuin naar voren lopende boblijn. En in het gezicht een lok. Vrouwelijk, stoer en ook elegant. Ze is hiermee helemaal in de trend van het voorjaar. We zullen ook de lob veel gaan zien, ook wel ‘lange bob’ genoemd.

  Visagie
  Angelique was niet gewend om veel make-up te gebruiken. Een beetje foundation en wat mascara was alles wat ze ’s ochtends tevoorschijn toverde. Om haar niet het gevoel te geven er te opgemaakt uit te zien, heb ik gebruik gemaakt van de compacte minerale foundationpoeder van Mineralogie, die de huid niet verstopt, en met een lichte dekking. Haar mooie hazelnootbruine ogen heb ik geaccentueerd met zalmroze oogschaduw met goudglans onder de wenkbrauw, een bronstint in de arcadeboog en een mooie groene tint in de buitenste ooghoek.
  Een bruin eyelinerpotlood en een zwarte mascara voor wat meer expressie. Een subtiele terrakleurige blusher en een dieporanje lipgloss zorgen voor een mooi, fris geheel.

  Kleding
  De outfit van Angelique is comfortabel maar ook gemakkelijk te dragen naar haar werk. Ook kan zij deze look gemakkelijk combineren met een rokje. Dan geeft Angelique haar outfit een meer zakelijke look! De jeans heeft een eigentijdse wassing en is wat hoger in de taille. De blazer is met de bohémian print helemaal van nu en met diverse kleuren te combineren. We hebben gekozen voor een mooie groentint, die ook subtiel terugkomt in haar jasje en prachtig combineert met haar nieuwe haarkleur en make-up.

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply