Rate this post
 • De metamorfose van Annet
  Rate this post

  Annet is 24 en werkt als Personal Assistant.

  Annet: ‘Het was een waanzinnig mooie dag. Ik ben goed in de watten gelegd. De kapster heeft erg goed naar mij geluisterd en heeft mij veel persoonlijke tips gegeven. Mijn haar is iets donkerder geverfd en mooi in de krul geföhnd. Ook bij de visagie werd ik van goed advies voorzien en heb ik een mooie feestelijke look gekregen. Ik werd in mooie kleren gehesen waar ik me ook nog eens erg prettig in voelde, een feestelijk kleurtje op mijn nagels… Ik ben helemaal klaar voor december!’

  Nagels
  Tijdens een vroege start van de dag werden allereerst de handen van Annet verzorgd en de nagels met Caption gelakt. Zij koos voor ‘Eat My Dust’ en dat is serieus prachtig goud!
  Haar
  Kelly koos in samenspraak met Annet voor een warme donkere kleur, waarna wat subtiele highlights voor wat meer kleurnuance zorgden. Met het knippen werd de lengte ‘vol’ gehouden en de voorkant in lagen geknipt. Voor Annet is dit gedaan zodat ze het zo gemakkelijk zélf kan stylen. Hierna werd het geheel wat feestelijk geföhnd.

  Visagie
  Voorafgaand aan de visagie heeft de huid een oppepper gekregen voor een weer mooiere doorbloeding. De silky fluid, concealer en bronzer van John van G maakten haar huid mooi egaal. De prachtig groene ogen van Annet werden omlijnd met de soft touch eye­liner. Na het inkleuren van de wenkbrauwen was de finishing touch de lipstick in een warmrode tint, fraai passend bij de haarkleur.

  Kleding
  Met het oog op de feestdagen keken we deze keer naar wat minder casual en wat meer feestelijk. Met het fantastische merk Juffrouw Jansen bleek dat geen probleem. Door het veelal gebruik van soepele jersey hebben alle kledingstukken een perfecte pasvorm. Met oog voor maat en klant zorgde Annemarie snel voor een juiste set, de Pearls, voor Annet.

  Schoenen
  Geen pumps maar mooie enkellaarsjes van Dungelman maakten de outfit van compleet. Enkellaarsjes zijn momenteel in veel variaties te koop, dus er is absoluut voor ieder wat wils, vaak ook met een bijpassende tas. Annet koos voor een klein hand- (ook eventueel schouder-) tasje van zacht suède en glanzend leer van het merk Burkely.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply