fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De metamorfose van Anouk

  Even voorstellen Anouk is 34 jaar, woont in Rotterdam en heeft een eigen bedrijf in culinaire en creatieve ­workshops voor kinderen en volwassenen. Hoe vond je het? Anouk: ‘Helemaal geweldig! Mijn zus had me opgegeven, omdat ze vond dat ik wel een keer verwend mocht worden. Ik heb namelijk net een pittige periode gehad rond mijn derde zwangerschap en heb ook nog eens de drukte van mijn eigen bedrijf. Het was een heel leuke dag en niets was te dol. Ik ben 5 uur lang in de watten gelegd, heb uitleg gekregen over de behandelingen en heb leuke en nuttige tips gekregen. Leuk om te ervaren hoe professionals mij zien en hoe ik er op m’n best uitzie. Mijn man en kinderen vonden m’n nieuwe look ook prachtig, en ik krijg ook complimenten van de moeders van de school van mijn kinderen.’

  Haar
  Anouk kwam onze salon binnen en was super­enthousiast. Ze stond open voor alles wat we voorstelden en had zin om een heerlijke ontspannen dag te hebben en alles over zich heen te laten komen. Voor de haarkleur hebben we een van de nieuwe kleurtrends gebruikt: ‘lived in hair’. Deze haarkleur is een combinatie van ombre, bronde én balayage. Er worden verschillende subtiele highlights over het gehele haar aangebracht en er wordt met een donkere tint uitgroei nagemaakt. Vervolgens heb je een heleboel verschillende tinten in het haar, wat zorgt voor een natuurlijke look die je ook nog eens heerlijk lang kunt laten zoals het is. Anouk had al veel highlights in de bovenlagen van haar haar, maar de onderkant was nog heel donker. Ook past het askarakter heel goed bij de kleur ogen en de huid van Anouk, dus hebben we haar haarkleur koeler gemaakt en de kleuren wat meer naar elkaar toe laten komen. Als laatste nog een toner erover in een asblonde tint om het nog natuurlijker te laten lijken. De coupe van Anouk hebben we lang gelaten: Anouk wilde graag stoer en sexy haar. De achterkant is iets korter geknipt dan de voorkant, zodat het stoerder valt. Aan de voorkant een kleine c-curve, zodat haar jukbeenderen goed uitkomen. De uitwerking hebben we aangepast aan de kleding: een frisse Ibiza-stijl met losse krul en nonchalant weggestoken.

  Visagie
  De make-up hebben we ook in de koele tinten aangebracht. Een lichte smokey eye-basis (Made to Last eyeshadow van Pupa) in een beige taupe-tint met daarover een groene oogschaduw. Toen we klaar waren met het haar en de make-up, mocht Anouk bij Pritti fashion & more een mooie outfit uitkiezen om mee naar huis te nemen. Pritti had speciaal voor deze gelegenheid een deel van de salon gebruikt om een gave Ibiza beleving te creëren.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply