Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De metamorfose van Belinda
  Rate this post

  Even voorstellen
  Belinda stond helemaal open voor de metamorfose, en ging die vol vertrouwen tegemoet. Het resultaat: een prachtige, kleurrijke vrouw.

  Haar
  Door middel van een kleurenanalyse zagen we al gauw dat Belinda een ‘wintertype’ is. Het is mooi om haar haar wat donkerder te maken en het rode eruit te halen. We kiezen voor een donker violet op de basis en iets lichtere punten die het geheel mooi pittig maken. De coupe passen we aan op haar gezichtsvorm en knippen het zó, dat het stylen thuis niet moeilijk is.

  Visagie
  Wat koele grijsblauwtinten op haar ogen, een mooie lipstick en en een beetje rouge doen haar gezicht en ogen stralen! Ook hebben we haar wenkbrauwen geëpileerd en een mooie vorm gegeven voor een open blik.

  Kleding
  We hebben gekozen voor een vrolijke kledingset met als hoofdkleur koraalrood, omdat dit prachtig staat in het gezicht van Belinda. En om het een beetje een stoere touch te geven, hebben we het afgemaakt met zwartwitte details. Door dit in de goede verdeling te laten terugkomen, creëren we lengte bij Belinda. Ook doordat de kleur van boven naar beneden hetzelfde is, benadruk je dit effect.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply