Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De metamorfose van Corrina
  Rate this post

  Corrina Havema is werkzaam als medium in Delft.

  Corrina: ‘Hartstikke leuk! Ik was opgegeven door een vriendin van mij, en toen ik hoorde dat ik de metamorfose gewonnen had, leek me dat wel aardig. Ik was ook wel toe aan een ‘opknapbeurt’… Ik liet het gewoon over me heen komen, en zou wel zien wat ervan kwam. Het was een mooie dag waarop ik lekker verwend ben. In mijn omgeving is het inmiddels al opgevallen dat mijn haar korter is en anders is, en ze vinden het leuk staan.’

  Haar & Visagie
  Wij hebben een kleuring gedaan met verschillende tinten. Daarna hebben we een hip en modern kapsel geknipt en dat gestyled, zodat Corrina het ook gemakkelijk thuis kan doen. Wat de make-up betreft hebben we gekozen voor zachte bruintinten die mooi passen bij de rijpere huid.

  Fashion
  Voor de nieuwe look van Corrina hebben we gekozen voor een zwarte broek met daarop een mooi vallende blouse met print. Een leuk detail van het jasje dat zij eroverheen draagt, is dat de voering dezelfde print heeft!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply