Rate this post
 • De metamorfose van… Daisy
  Rate this post

  Daisy is 27 jaar, woont in Gouda en werkt als zorgadministrateur en functioneel beheerder bij een zorginstelling.

  Hoe vond je het?
  Daisy: ‘Hartstikke mooi! Ik zag de oproep op Facebook en dacht: ‘Als ik het niet probeer, dan lukt ‘t ook niet’, en ik werd uitgekozen! Mijn kapsel was al een tijd hetzelfde en het was tijd voor iets anders, dus dit was een mooie gelegenheid; kijken wat ze ervan zouden maken. Ik schrok wel even toen de kapster zei dat ze mijn haar in een bob wilde knippen, want mijn haar was net weer wat aan het groeien, maar ik heb gezegd: ‘Doe maar; ik vertrouw op jullie.’ En daar heb ik geen spijt van gekregen, want het is een lange bob geworden en heel mooi geknipt en geverfd. Ook iedereen in mijn omgeving vindt ‘t heel geslaagd. Ik ben er heel blij mee!’

  Haar
  Daisy kwam bij ons in de salon en wilde eigenlijk niets van de lengte af, maar stond overal voor open qua kleur. Rachel, onze knipspecialist van de salon in Krimpen aan den IJssel, had van te voren een lob bij Daisy bedacht, nog steeds een van de trends van het najaar, ook wel de ‘longbob’ genoemd. Na wat uitleg mochten we toch onze gang gaan en mochten we gaan knippen. Voor de kleur had Sophie, onze kleurspecialist van Nieuwerkerk, een donkere aanzet in gedachten, die in de lengte smal terugkomt, maar de rest van de lengtes zijn opgelicht met een paint-/ balayagetechniek en gematteerd met een ammoniavrije toner. Na het kleuren is gekozen voor een Fusio Dose van Kerastase om de kleur mooi af te sluiten en het haar glans te geven.

  Visagie
  Voor de make-up heeft onze visagiste Patricia gekozen voor een paarse basis-smokey eye, die wat afgezwakt is met een grijze en zilveren oogschaduw, en een smalle eyeliner om de mooie ogen van Daisy nog beter te laten uitkomen. Op de lippen een roze lipgloss alles van het merk pupa Milano. Als basis een lichte foundation om een naturel effect te krijgen. en een bronzing powder als blush.

  Prijzen

  Haar:
  kleur creatief halflang haar: € 69,-
  toner: € 18,50
  knippen en stylen: € 36,- Fusio Dose Nutritive: € 12,-

  Visagie:
  make-up: € 28,50

  Kleding:
  vest: € 64,95
  blouse: € 49,95
  legging: € 69,95
  armband: € 14,95

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply