Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De metamorfose van Daniëlle & Scott
  Rate this post

  Scott heeft zijn vriendin Daniëlle opgegeven voor deze metamorfose, omdat ze samen veel sporten en hij het leuk zou vinden om ook eens een andere kant van haar te zien. Toen de redactie voorstelde om ook Scott te betrekken in deze metamorfose, was hij helemaal voor. De twee sportievelingen spelen beiden voetbal en gaan doorgaans sportief gekleed. Voor zowel school als vrijetijd is dat vlot en gemakkelijk. Het haar van Daniëlle zit vaak in een staart, en ook dat komt van pas bij het sporten. Om het prille stel helemaal klaar te stomen voor de komende feestdagen, is besloten om voor deze shoot Scott in een smoking te steken en Daniëlle een kerstjurkje te laten showen. Met de feestdagen voor de deur en toch een flinke knipoog naar het bijzonder zonnige karakter van beide kandidaten is de Ibiza-look dan ook zeer voor de hand liggend. En bij navraag aan de kandidaten was duidelijk dat ze zeer genoten hebben van deze bijzondere ervaring en een andere kijk op elkaar… En zeg nu zelf: is het geen plaatje?

  Haar
  Het haar van Scott is al lekker kort, maar voor deze bijzondere dag maken we de contourlijn extra netjes, föhnen we het haar in model en gebruiken we een stylingsproduct dat het model houdbaar houdt zonder dat het een ‘wetlook’ heeft.De meeste aandacht gaat natuurlijk naar het verzorgen van een glamourkapsel van het haar van Danielle. Haar van nature mooie, volle haar gaan we voorzien van enkele lichtere highlights, om een klein beetje dat zomergevoel vast te houden. De lengte van het kapsel behouden we, maar voor een mooiere valling zorgen we wel voor een model dat in lange lagen wordt geknipt. De krullen worden met een stijltang aangebracht, en zo ontstaat een mooie waterval van krullen. Deze wordt door een goudkleuring bijouxbandje half opgestoken, en zo heeft Danielle een nonchalante maar zeer chique look.

  Visagie
  De huid van Danielle is behandeld met concealer en primer, om de kleine onzuiverheden te bedekken, met daarover een mooie BB cream, waar een beetje kleur aan toegevoegd is. Als laatste de Extreme matt powder om het glimmen tegen te gaan. Voor de ogen heb ik een wing gemaakt, wat er lekker uitspat. Een flinke laag mascara en op de lippen een subtiele gloss, zodat de ogen er nog beter uitspringen! Voor Scott heb ik een klein beetje Extreme matt powder gebruikt, om het
  glimmen van de huid te verminderen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply