Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De metamorfose van Danique
  Rate this post

  Even voorstellen
  Danique is 22 jaar, woont in Assen en werkt bij ForYou BV

  Hoe vond je het?
  Danique: ‘Ik heb nog nooit iets anders gehad dan lang, blond haar. Ook had ik nog nooit mijn haren geverfd. Maar het leek mijn wel hilarisch om een keer mee te doen aan de metamorfose, dus ik dacht: ‘Ach, waarom niet?’ Hier had ik spijt van toen ik onderweg was, want ik vond het superspannend, maar ik ben blij met het eindresultaat. De kleur vind ik echt supermooi! Aan de lengte moet ik nog wel wennen, omdat het toch een stuk korter is, maar ik ben er blij mee. En ik vind het ook heel fijn dat ik het nog wel vast gaan dragen!’

  Haar
  Danique kwam binnen met lang haar. Ze gaf aan dat het er niet helemaal af mocht, en dat ze het liefst blond wilde blijven. Ook deze keer hebben we gekozen voor een asblonde kleur. Die staat prachtig bij Danique! We hebben veel babylights in het haar gezet met in de punten een shadow-root. Dat houdt in dat we de aanzet in haar eigen kleur hebben gelaten met daarin veel babylights en de punten nóg lichter hebben gemaakt. We hebben geadviseerd om het thuis bij te houden met een zilvershampoo en een zilvermousse.

  Wenkbrauwen
  Danique kwam bij ons binnen met ongekeurde wenkbrauwen, wel aangezet met een gel. Dus heb ik aan haar gevraagd of ik ze wel mocht verven. Dat mocht. Ik heb ze geverfd met een donkerbruine kleur, waardoor ze veel meer uitdrukking in haar gezicht krijgt. Ze heeft hier ongeveer 5 tot 6 weken plezier van.

  Make-up
  Voor de make-up heb ik vooral gekozen voor prachtige herfsttinten, en de oogschaduw is in zachte bruintinten. Maar de lippenstift is een mooie oranje tint, die al heel goed past bij de herfst. Zelf heeft ze dat nooit op, vertelde ze, dus ze moest wel even wennen. Maar zeg nou zelf: het staat toch supermooi?

  TEAM:
  visagie: Kapsalon BiBi
  fotografie: Chantal Fotografie

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply