Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De metamorfose van Daphne
  Rate this post

  Even voorstellen ‘Hallo, mijn naam is Daphne. Ik werk als leerling-verzorgende in de thuiszorg.’
  Hoe vond je het? ‘Ik heb meegedaan aan de metamorfose, omdat ik wel eens wat anders wilde met mijn haar en make-up. Ik vond het ontzettend leuk om te doen. Ik vind uiterlijke verzorging erg belangrijk en vind het dan ook leuk om weer nieuwe dingen te leren qua make-up en styling. Een eerste indruk van iemand is toch wel erg belangrijk. Voor mijn werk moet ik mijn haar altijd in een staart of knotje dragen, en daarom vond ik het erg leuk dat mijn haar met de fotoshoot mooi gekruld en los was. Ik vind het eindresultaat dan ook echt super! Bedankt Esther Hairfashion!’

  Haren
  Kleuren: Ik heb bij Daphne gekozen voor een folie techniek met verschillende kleuren, ik vond dat er wel wat meer diepte in de kleur mocht, daarom heb ik er voor gekozen om met 4 kleuren te werken ik heb 3 verschillende tinten blond gekozen. Aangezien Dahne een koel type is heb ik de blonde kleur in de bronde tinten gehouden dus geen warmte! Daarnaast zitten er ook mat bruine lowlight in. Dit maakt de kleur eigentijds, modern en nonchalant.

  Knippen
  Ik heb bij Daphne gekozen om haar haren in laagjes te knippen, dit staat lekker cool. De laagjes heb ik met het mes gesneden om te voorkomen dat de laagjes te bot zouden vallen. Verder heb ik de schuine lok over het voorhoofd iets korter geknipt en de zijkanten mooi in laagjes laten overlopen. Door deze speciale kniptechniek valt het kapsel lekker speels.
  Voor deze fotoshoot heb ik de haren hoog getoupeerd en mooie losse krullen in de lengtes gemaakt. De zijkanten zijn naar ­achteren opgestoken. Dit geeft een mooi speels en los effect.

  Make up
  bij Daphne heb ik ook voor de make up koele tinten gebruikt, ik heb eerst alle oneffen heden weggewerkt met een concealer, daarna een mooie matte foundation aangebracht en afgepoederd met een matte poeder. De ogen heb ik wat zwaarder opgemaakt, dit omdat ze jong is en dit goed kan hebben en het bij haar past!, en natuurlijk een mooie blush aangebracht zodat haar gezicht mooi uitkomt, ik heb een army green oogschaduw aangebracht van licht naar donker gewerkt (smokey eyes). Ik heb de lijn onder de ogen aangezet met een groen oogpotlood en dit iets laten vervagen. Verder heb ik een zachte kleur op de lippen gedaan zodat haar ogen er uit springen! Deze kleur oogschaduw komt erg mooi uit bij haar ogen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply