Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De metamorfose van Denise
  Rate this post

  Denise is 31 jaar, woont in Haarlem en is net moeder geworden van een tweeling!

  Hoe vond je het?
  Denise: ‘Mooi! Ik heb het nu erg druk met m’n kinderen, en dacht laatst: ‘Ik knip de puntjes van m’n haar er zelf wel even af’, maar dat is niet helemaal goed gegaan… Toen hoorde ik van de metamorfose, en dat leek me wel wat, een ander kapsel nu ik moeder ben. Het was gezellig en de tijd vloog voorbij, hoewel ze uren bezig zijn geweest. Mijn kapsel is erg mooi ­geworden, en ik ben er heel tevreden over, en ook iedereen om mij heen is er positief over. Ik kreeg verder make-up op. Normaal gebruik ik nauwelijks make-up, maar ik heb wel gezien dat de lipstickkleur die gebruikt werd goed bij mijn haar past, dus dat vond ik wel mooi om te zien. De fotoshoot is gedaan bij Het Spaarne. Ik had nog niet eerder samengewerkt met een professionele fotograaf, maar het was een leuke vrouw die me goed op m’n gemak stelde, en het poseren ging goed. Het was al met al een mooie dag waarbij ik lekker verwend ben!’

  Haar
  Denise is een kersverse moeder van een tweeling, en had een tijdje geen aandacht besteed aan haar haar, omdat ze heel druk was met haar baby’s. Ze had er zelf de schaar in gezet, en dat pakte niet zo goed uit. Dus allereerst hebben we het haar weer in model geknipt. Er moest wel wat lengte overblijven, omdat ze het bij haar werk vast draagt. Daarna is een deel van de lengtes ontkleurd. We hebben op de aanzet een bruin koper opgebracht en de lengtes ingezet met een licht goud koper. Dat past goed bij haar teint.

  Visagie
  We hebben een lichte make-up aangebracht en het plaatje is compleet!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply