Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De metamorfose van Deveney
  Rate this post

  Even voorstellen
  Deveney is 20 jaar, woont in Nieuwegein en volgt een opleiding tot persoonlijk begeleider in de gehandicaptenzorg.

  Hoe vond je het?
  Deveney: ‘Superleuk! Mijn moeder had me opgegeven, omdat ze vond dat mijn haar wat te lang was. Voor de metamorfose is er 20 centimeter afgegaan. Dat vond ik wel wat veel, maar ik ben nu erg blij met mijn nieuwe kapsel. Verder ben ik van blond naar bruin gegaan. Een heel verschil! Ook is mijn haar asymmetrisch geknipt. M’n haar ziet er nu superleuk uit! Verder heb ik make-uptips gekregen. Dat was heel leerzaam. Het samenwerken met een fotograaf was eerst wel spannend, maar het resultaat is heel mooi geworden.’

  Haar
  Deveney kwam binnen met lang, hoogblond haar. Door eerdere blonderingen was de conditie van het haar achteruitgegaan, dus we hebben eerst een herstelbehandeling gedaan met Olaplex, zodat het haar gezonder en glanzend werd. We hebben er vervolgens minstens 20 centimeter afgehaald, zodat het halflang geworden is, en we hebben er veel lagen in geknipt. Daarna is het haar voorgepigmenteerd en hebben we het een koele, chocoladebruine tint gegeven. Het resultaat is asymmetrisch en vrouwelijk, en past bij haar gezichtsvorm. En door de nieuwe kleur heeft haar hele gezicht ook meer kleur gekregen.

  Visagie
  De wenkbrauwen zijn de omlijsting van de ogen. Deveney heeft blauwe ogen, en door haar wenkbrauwen op te vullen met een bruine kleur, vallen haar ogen nog meer op. Om de roodheid in de huid te egaliseren, heb ik gebruik gemaakt van een groene primer en een heel luchtige foundation. De oogmake-up is heel rustig met zachtroze tinten en een donkere eyeliner.

  Kleding
  Met een heerlijke nazomer voor de boeg kun je niet anders dan de kleuren in je kledingkast aanpassen naar de warmte. Bordeau is een van de tinten voor dit najaar. Deveney heeft een mooie bordeauxkleurige top aan die overloopt in kant. Een mooi afgewerkt stukje bij de hals en gemakkelijk door te dragen door er een jasje of vestje mee te combineren. Wij hebben gekozen voor de stoere look door het zware leren jasje te combineren met de zwarte laarzen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply