fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De metamorfose van Djûke

  Even  voorstellen
  ‘Ik  ben  DjÛke,  ben  37  jaar  en  moeder  van  een  tweeling,  dus  druk,  druk,  druk!  Ik  zag  dit  voorbijkomen  op  de  Facebookpagina  van  Kapsalon  BiBi  en  heb  me  gelijk  opgegeven.’

  Wat  vond  je  ervan?
  Djûke:  ‘Het  was  een  leuke  dag!  Ik  ben  erg  blij  met  het  kapsel  en  de  kleur  van  mijn  haar!  Ik  heb  heel  veel  leuke  reacties  gekregen.  Voor  de  volgende  knipbeurt  ga  ik  zeker  weer  naar  jullie  toe!  Ik  heb  zelfs  nog  even  nieuwe  make-up  gekocht.’

  Haar
  DjÛke  kwam  binnen  met  halflang  en  zelfgekleurd  haar.  Het  eerste  wat  ze  tegen  me  zei,  was:  ‘Jullie  hebben  de  vrije  hand!’  Dat  is  natuurlijk  altijd  erg  leuk.  Ik  heb  haar  haar  asymmetrisch  geknipt,  met  aan  de  ene  kant  lekker  plukkerig  haar  en  aan  de  andere  kant  een  zwaardere  lok.  De  lok  heb  ik  ingezet  met  highlights  en  koperkleurige  lowlights.  De  rest  van  het  haar  is  gekleurd  met  een  chocoladebruine  tint  van  het  merk  Keune.

  Visagie
  De  make-up  van  DjÛke  heb  ik  wat  rustiger  gehouden.  Zelf  heeft  ze  ook  niet  zo  vaak  make-up  op.  Ook  hierbij  heb  ik  gekeken  naar  de  kleding  die  ze  aankreeg.  Ik  heb  haar  ogen  opgemaakt  met  een  groen-blauwe  oogschaduw.  De  blush  is  een  roze  tint  en  haar  lippen  zijn  lekker  naturel  met  een  zachtroze  uitstraling.

  Kleding  
  De  kleding  die  DjÛke  draagt,  is  een  stoere  lange  tuniek  met  daaronder  een  lederlook  donker­blauwe  broek.  Het  spijkerjasje  en  de  sjaal  maken  haar  stoere  outfit  helemaal  compleet!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply