Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De metamorfose van… Elina

  Even voorstellen
  Elina is 34 jaar, woont in Tijnje en is ­administratief medewerkster.

  Hoe vond je het?
  Elina: ‘Het was een superleuke dag! Ik was ook wel toe aan iets nieuws. Zo wilde ik wat anders met m’n haar, maar ik wist niet precies wat… Ik zag de oproep van de kapper en ik won! Ik was superblij, want ik had nog nooit wat gewonnen… Mijn kapsel is heel mooi geworden. M’n haar is een heel stuk korter, het is gekleurd en heeft nu meer volume. Ook kreeg ik make-uptips waar ik veel aan heb. Bij de kledingzaak was het ook heel gezellig, en Ruth vond gemakkelijk kleren die goed passen bij mijn stijl. Ook de fotografe deed het hartstikke leuk!’

  Haar
  Wat was het leuk om Elina in de stoel te krijgen: ze stond helemaal open voor verandering. We hadden de vrije hand. We zijn begonnen met de kleurenanalyse. Elina heeft een warm kleurenpalet. Haar haar kleuren we dan ook in met een warme aanzet en lichter uitlopende punten om het ombre-effect te creëren, helemaal de trend van nu. Voor we zijn begonnen met knippen, hebben we goed naar haar gezichtsvorm gekeken, en het haar zó geknipt dat haar mooie gezicht goed uitkomt.

  Visagie
  De make-up hebben we wat zachter aan­gebracht, ook in warme najaarskleuren. Haar prachtige ogen hebben we aangezet met een bronskleur. Een beetje blush en een mooie lipstick erbij en ze was klaar voor de shoot. We hebben een heel gezellig avond gehad!

  Fashion
  We hebben gekozen voor een mooie kleurencombinatie, waardoor haar gezicht mooi straalt! Als je de kleuren draagt die passen bij jouw uiterlijk, dan straal je en voel je jezelf top. En wie wil dat nou niet? En met deze mooie jeans van M.O.D. creëren we lengte en een stoere look.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply