Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De metamorfose van Elise
  Rate this post

  Even voorstellen

  ‘Ik ben Elise Jongenelen, ben 20 jaar en woon in Roosendaal. In september ben ik begonnen aan mijn studie Culturele Antropologie in Leiden en in het weekend werk ik bij H&M. Dit samen neemt zo’n zes dagen van mijn week in beslag, dus veel tijd om mezelf lekker te verwennen is er niet. Daarom ben ik heel blij dat mijn moeder mij heeft opgegeven voor deze metamorfose. Het was een heerlijke dag dankzij de lieve meiden van Sonja Haar- en huidverzorging Kade. Ik ben superblij met het eindresultaat!’

  Haar
  Blond kan meerdere kleuraspecten hebben. Welkom in de wereld van blond! Elise wilde graag haar lengte behouden, wat ons de vrije hand gaf om te spelen met de nieuwste trends voor aankomende zomer! Om een dynamische, vrolijke haarkleur te creëren, hebben we een vloeiende balayagetechniek gebruikt met de kleuren slate grey, ice grey en strawberry rosé van Blond me, waardoor dit kleurrijke resultaat is ontstaan.

  Visagie
  – Om de haarkleur nog beter te laten spreken, hebben een rustige dagmake-up
  – aangebracht. Doordat we de nadruk hebben gelegd op de ogen, komt de diepte
  van de kleur nog beter uit!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply