Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De metamorfose van Eloise
  Rate this post

  Even voorstellen: Eloise is 41 jaar, woont in Delft en is store ­manager bij de Red Bull Racing store op de Pier in Scheveningen. Hoe vond je het? Eloise: ‘Heel gezellig! Ik vond het superlief, dat mijn vriendin Pascal me had opgegeven, omdat ze vond dat ik wel ’ns een dagje verwend mocht worden. En ik werd ook echt in de watten gelegd. Mijn haar is geverfd, ik ben mooi opgemaakt door Josephine en mijn nagels zijn gedaan. En ik kreeg nog een heerlijke lunch ook! Wat mijn kleren betreft, was er gekozen voor de Ibiza-look, en het eerste setje dat ik aan kreeg, was gelijk goed! Het poseren voor de fotograaf ging als vanzelf, hoewel ik anders bijna nooit op de foto kom…’

  Haar
  Jammer natuurlijk voor een kapper wanneer je tijdens een metamorfose niet altijd kunt doen wat je het liefst zou willen en doen waar je ook goed in bent: die ene gróte verandering uitvoeren. Maar dat kleine veranderingen soms ook heel waardevol kunnen zijn, blijkt hier. Wat meer kleur in het haar maakt het gezicht van Eloise wat sprekender. Na eerst high- en lowlights te geven en daarna de punten wat korter te maken, ziet het geheel er al mooier verzorgd uit. Als afsluiting hebben we het haar meer volume gegeven door het te krullen.

  Visagie
  De lichte ogen van Eloise kwamen niet voldoende tot hun recht, mede doordat haar wenkbrauwen eerder té hard en té donker waren in­gekleurd, waardoor onnodig een beetje somber totaalbeeld ontstond. Haar eigen wenkbrauwen zijn gemodelleerd en met een lichtere kleur aangezet. Een zomerse make-up was gemakkelijk aan te brengen op haar egale huid. Een bronzer op het gelaat en afsluitend wat donkerder op haar jukbeenderen, maken haar tot een prachtig model. De nagels zijn gelakt met een neutrale zomer-teint van Caption.

  Kleding
  Je zomer- of vakantiekleding uitkiezen blijft lastig wanneer het hier nog koud aanvoelt. In dit geval was dat geen probleem, want alle ervaring werd ingezet om Eloise alvast in de juiste sfeer te brengen. We gingen voor een zonnige zomerjurk van Tessa Koops, een prachtige lederen armband en een hoed om het geheel te kunnen completeren.

  Schoenen
  Iedere schoen geeft direct een andere uitstraling. Stoer, klassiek, modern: alles is mogelijk. ­Uiteindelijk hebben we gekozen voor de open leren schoen van Gabor (in vijf kleuren verkrijgbaar), met mooi bewerkte sleehak en lekker zomers! Het tasje van Burkely erbij maakt de outfit compleet. Klaar voor de fotoshoot!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply