Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De metamorfose van Gretha

  Dit keer is Gretha in het zonnetje gezet. Haar buurvrouw had haar zomaar, in een spontane bui, opgegeven voor de ­metamorfose. Omdat Gretha het best ­spannend vond, kwam ze samen met haar dochter naar de salon.

  Haar
  Sigrid van Xpressive Kappers: ‘Gretha gaf me helemaal de vrije hand. Ik heb eerst een kleuren­analyse bij haar gedaan: Gretha blijkt een lentetype te zijn. Omdat ik weet dat heldere frisse kleuren met een warme ondertoon daar het best bij passen, heb ik de aanzet van haar haren ingezet met een warme, blonde kleur met daaroverheen veel highlights. Bij het knippen kijk ik altijd goed naar de gezichtsvorm, het haartype en hoe het haar valt. Gretha heeft een prachtige, dikke bos met een grove slag. In heb het op een dusdanige manier geknipt dat het makkelijk valt en ze haar haren niet iedere ochtend hoeft te föhnen.’

  Visagie
  Sigrid: ‘Bij de make-up heb ik als basis een bb-crème gebruikt. De ogen heb ik opgemaakt met een bruine, matte oogschaduw en een beetje oogpotlood. Met een frisse kleur lippenstift en wat blush was het plaatje compleet. Gretha genoot zichtbaar van de metamorfose en was ontzettend enthousiast over het eindresultaat!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door elaine pierre op september 2, 2018, 8:12 am

  Hoe kan ik mij opgeven voor een metamorfose omgeving Den haag? Ik kan dit nergens terug vinden.

  Beantwoorden →