Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De metamorfose van Heleen
  Rate this post

  ‘Ik ben Heleen, 29 jaar en moeder van twee jongens Thomas (bijna 3) en Wouter (6 weken). Voor de metamorfose ben ik op­gegeven door mijn moeder. Omdat ik net bevallen ben, wilde ze mij verrassen met een nieuwe, frisse look.’

  Hoe vond je het?
  Heleen: ‘Het was een gezellige en ontspannen middag met als resultaat een nieuwe look. Ik ben erg blij met mijn nieuwe kapsel en vind de kleur erg goed gelukt. Verder heb ik handige tips gekregen en in de salon nieuwe producten gekocht voor mijn haar. Ook vanuit mijn om­geving heb ik leuke reacties gekregen. De metamorfose was zeker geslaagd!’

  Haar
  Heleen kwam binnen met lang haar met nog een restje permanent erin. Toen wist ik al snel: dat moet eraf! We hebben er een leuke speelse bob in geknipt. Daarna hebben we er een highlighttechniek ingezet met twee verschillende asblonde tinten. Voor het thuisgebruik zou ik Heleen een zilvershampoo adviseren om de kleur mooi mee bij te houden.

  Blond
  Deze zomer zie je veel blonde tinten, waaronder de asblonde tint en de rosétint (koele blonde tinten en warme blonde tinten). Asblond wordt een kleur die een grote comeback maakt komend jaar!

  Onderhoud
  Gebruik bij deze tinten zeker een speciale shampoo om de kleur mooi te houden. Ook voor de zomer is het belangrijk om een shampoo met een UV-filter te gebruiken.

  Tips
  Luchtige halflange kapsels zijn ook leuk om te combineren met een haarbandje of een leuke losse vlecht. Losse krullen in dit kapsel zijn ook perfect en doen het altijd goed. Dus je hoeft je haar niet altijd op één manier te dragen. Speel met je haar!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply