Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De metamorfose van Ilse
  Rate this post

  Even voorstellen
  Ilse is 41 jaar, woont in Delden en werkt als fysiotherapeut.

  Hoe vond je het?
  Ilse: ‘Hartstikke leuk! Ik had een oproep gezien op Facebook, en heb me opgegeven. Als fysiotherapeut en moeder van 3 kinderen heb ik niet veel vrije tijd, en dan is een metamorfose een leuk verwenmoment. Mijn haar is heel mooi gekleurd met een speciale techniek, en de kleding was ook snel gevonden: een mooi donkerblauw jurkje. Net als bij de kapper was het ook in de kledingzaak gezellig. Het poseren voor de fotograaf ging goed. Mijn vader fotografeert mij ook met grote lenzen, dus ik wist wel zo’n beetje hoe ik in de camera moest kijken…’

  Haar
  Ilse kwam bij ons binnen met een halflange lengte waar nauwelijks lagen in zaten. Hierdoor hing het haar letterlijk langs het hoofd en was het alleen maar lang. Prima voor een mooie staart, maar niet echt vlot wanneer je je haar ook wel eens los wil dragen. Voor haar werk als fysiotherapeute moest het vast kunnen zitten. We hebben verschillende lagen gesneden die voor meer beweging, luchtigheid en vorm zorgen. De kleur hebben wij opgefrist door een mooie nieuwe kleurtechniek te gebruiken: strobing. Deze kleurtechniek, die je met minstens 3 verschillende tinten inkleurt, geeft schaduwen in het haar, waardoor je meer diepte krijgt en de kleuren soepeler in elkaar overlopen.

  Visagie
  We hebben ervoor gekozen om de mooie grijs-blauwe ogen van Ilse extra mooi te laten uitkomen. Door de oogschaduwkleuren koel blauw te mengen met warm groen, krijg je een heel mooie, diepe tint die zich als een ware diamant gedraagt in het licht. Dit maakt de oogmake-up mysterieus en extra bijzonder. De highlighter onder de wenkbrauw en in de ooghoekjes geeft een frisse blik. Bij Ilse hebben wij gekozen voor een zachtroze tint. Zo is de make-up voor de dag niet te zwaar en mooi in balans voor een stralende nieuwe look.

  Kleding
  Bij Ilse hebben wij gekozen voor een heerlijke tenuejurk; heerlijk te dragen in de zomer met een slipper en in de nazomer en winter met een dikke maillot en leuke boots of sneaker. In onze beleving echt een item dat je niet mag missen in je garderobe.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply