Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De metamorfose van Ingrid

  Even voorstellen: Ingrid is 43 jaar en werkt als administratief medewerker. Waarom heeft u zichzelf opgegeven voor de metamorfose? ‘Ik wilde wel iets anders. Zelf loop ik niet zo snel een zaak binnen voor verandering. Dus toen ik jullie advertentie zag, reageerde ik meteen! Mijn familie vindt het erg spannend. Maar zelf heb ik er vertrouwen in. En erg veel zin in!’ Wat doet u zelf met het haar? ‘Eigenlijk helemaal niks, haha. Soms, als ik naar een feestje ga, föhn ik het wel eens, en doe ik er wat mousse in. Maar voor de rest helemaal niks.’ Welke producten / shampoo gebruikt u? ‘Ik gebruik altijd de Brilliance shampoo van Wella Professional’. Kapster: ‘Die is eigenlijk voor gekleurd haar, maar dat komt nu goed uit, want die heeft u ook na deze kleuring nodig!’

  Hoe vond je het?
  ‘Ik had dit veel eerder moeten doen. Wat een super resultaat! Mijn man zal hier ook erg blij mee zijn. Ik vind mijn haar in de kuif overigens wel leuker dan de piekjes in mijn gezicht. Maar ik ben hier superblij mee. Ik neem ook gelijk de Bold move en de Super set mee, dan kan ik daar thuis ook mee aan de slag!’

  Haar
  Voor de kleur heeft styliste Charlotte warme kleuren gekozen om haar ietwat bleke huid beter tot zijn recht te laten komen. En door wat caramelkleurige highlights creëer je meer kleurspeling in het haar. Qua kapsel heeft Charlotte de zijkanten korter laten weglopen om het gezicht wat slanker te laten lijken. Daarbij heeft ze nu een kuif omhoog naar achter voor een jeugdige uitstraling.

  Visagie
  Visagiste Savanna heeft als basis foundation met wat dagcrème gemengd voor een iets transparanter resultaat en om geen onnatuurlijk laagje te creëren. Door een lichte parelmoer oogschaduw te gebruiken, komen de ogen meer naar voren. En het donkere blauwe lijntje onder het oog laat haar ogen nog meer spreken. Verder is er een natuurlijke lippenstift gebruikt, wat net even wat meer warmte en kleur geeft en de lippen meer accentueert. De wenkbrauwen zijn iets aangezet met een poeder om het niet te hard te laten overkomen. En een beetje rouge maakt het helemaal af!

  Producten
  Charlotte heeft de Brilliance shampoo gebruikt. Die houdt namelijk de kleur langer mooi. Als versteviging heeft ze de bodycrafter gebruikt om het haar wat meer volume te geven. Om wat meer structuur te creëren, hebben we de matte wax Bold Move ­gebruikt, en als finish de Super set lak, die erg stevig is en niet snel inzakt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply