Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De metamorfose van Irene
  Rate this post

  Even voorstellen
  Irene is 17 jaar, woont in Siegerswoude en ­studeert aan de Cosmo Academy ­Entertainment, Vrije tijd, Evenementen in ­Heerenveen. Bovendien werkt ze bij Poiesz ­Bakkeveen en is ze hostess bij sc Heerenveen.

  Hoe vond je het?
  Irene: ‘Super! Iemand wees me op deze actie,
  en ik was wel in voor iets nieuws, dus heb ik
  het maar lekker over me heen laten komen.
  Ik werd heel gastvrij ontvangen bij de mode­winkel, waar ik een gave tuinbroek zag en mooie schoenen en sieraden. Bij de kapper kreeg ik een lange boblijn, wat ik nooit eerder gehad heb. Supermooi! Het is heel leuk om eens een ander kapsel te hebben. De visagiste heeft mijn ogen heel mooi laten uitkomen, en gaf
  me ook nuttige adviezen. Voor de fotoshoot
  zijn we naar een vervallen schuur in ­Hoogersmilde gegaan.’

  Haar
  Irene kwam binnen met een prachtige bos donkere krullen. Nu de lente er weer aan komt, wilde ik het lichter maken. Irene vond het prima, op één voorwaarde: dat het niet helemaal effen blond zou worden. Dat vond ik zelf ook geen goed idee. Ik heb haar haar lichter gemaakt met veel fijne highlights. Daardoor zie je de donkere basis er nog tussen, en oogt het heel natuurlijk. Ik heb het haar op één lengte geknipt. In het gezicht had ze het haar al korter; dat heb ik alleen wat ronder rond haar gezicht geknipt.
  Met styling heb ik het haar steil geföhnd.
  Zo lijkt het haar wat voller.

  Visagie
  Om de prachtige ogen van Irene te laten uitkomen, heb ik voor ‘smokey eyes’ gekozen.
  Ik heb bewust voor zwart gekozen: omdat haar haar nu lichter en steil is, is dat allemaal wat vriendelijker. Dan mogen haar ogen meer spreken! Ik heb haar een rustige blush gegeven, en haar lippen hebben een fris roze tint.

  Kleding
  Wij gaan lekker de lente in en hebben zin in de zon en gemakkelijke kleding. Irene draagt een heerlijk nonchalante tuinbroek, gecombineerd met een blouse, beide van s.Oliver. De tuinbroek is weer helemaal terug!
  En natuurlijk mogen de prachtige jaren-’70-sandalen niet ontbreken in 2016; lekker retro en supervrolijk.

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply