Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De metamorfose van Iris
  Rate this post

  Iris is een vrolijke oma van 52 jaar. Zo meldde Iris Koolman zich aan voor de metamorfose. Inmiddels is ze bijna 30 jaar getrouwd en ze zou er wel eens heel mooi willen uitzien, schreef ze. Bovendien was ze net werkloos geworden en helemaal klaar voor een nieuwe look waar ze goed mee voor de dag kan komen bij toekomstige sollicitaties. In het kennismakingsgesprek met Conny, voorafgaand aan deze dag, gaf ze aan dat met haar haar alles mocht. Een mooie gelegenheid om er eens een keer echt de schaar in te zetten, wat Martine deze keer ook vol overgave gedaan heeft. Het eindresultaat mocht er zijn!
  Helemaal blij met haar metamorfose ging Iris in haar nieuwe outfit, met nieuwe coupe en make-up naar haar dochter en man, en kreeg daar nog meer complimentjes. Een geweldige metamorfose weer met een heel spontane en enthousiaste Iris in het middelpunt!

  Haar
  Bij Iris heb ik ervoor gekozen om haar al grijs wordende haar nóg grijzer te maken. Eerst heb ik highlights in het haar gezet, om deze vervolgens goed licht te laten worden. Daarna heb ik bij de wasgelegenheid na het uitspoelen van de highlights het haar getoned. Dit heb ik gedaan met een spoeling die het haar nog grijzer en koeler maakt. Vervolgens heb ik het haar in een pittig kort kapsel geknipt met een korte contour aan de voorkant om het kapsel net iets aparter te maken. Het kapsel loopt ook a-symmetrisch. Iris kan nu gemakkelijk zelf haar krul erin kneden, en het is een gemakkelijk, stoer en vrouwelijk kapsel.

  Visagie
  Iris was net terug van een weekje vakantie en had een lekker kleurtje. Hierdoor was de huid een beetje droger dan normaal en daarom heb ik gebruik gemaakt van de voedende, vloeibare foundation in de kleur Deep. Ik heb afgepoederd met de heel handige dispensing brush (poeder en foundation ineen in een handige verpakking die zo in elke handtas past). Een mooie groenblauwe tint uit de nieuwe herfst-/ wintercollectie van Mineralogie laten haar ogen nog blauwer lijken dan ze van nature al zijn. Een mooi roze accent in het midden van het oog en veel zwarte mascara laten haar ogen stralen vanachter haar mooie grijze bril. Een lichte blush en een intense, dieprode lipstick met een vleugje lichtroze lipgloss laten Iris er prachtig uitzien.

  Fashion
  De mooie grijstinten van dit modeseizoen komen bij het grijze haar van Iris helemaal tot hun recht. We hebben gekozen voor een mooie tuniekblouse in een prachtige grijsblauwe kleur, afgewerkt met leuke pailletten en kraaltjes in combinatie met een strakke blauwe broek met aan de zijkant een mooie leren bies. Glanzend zwarte laarsjes met een mooie hak maakten het plaatje compleet en zorgden ervoor dat Iris zich heel vrouwelijk voelde in haar nieuwe outfit.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply