Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De metamorfose van Jojanneke
  Rate this post

  Even voorstellen: Jojanneke is 30 jaar, woont in Diever en werkt als persoonlijk reisassistente bij D-reizen in Hoogeveen.

  Hoe vond je het?
  Jojanneke: ‘Super! Het was een totale verrassing en een mooi verjaardagscadeau. Ik ben compleet in het zonnetje gezet. De kapster liet me een leuk idee zien, en hoewel ik dat wel wat spannend vond, liet ik de kapster haar gang gaan. De spiegel was de hele tijd afgeplakt, zodat ik niet kon zien hoe het zou gaan worden, maar ik ben superblij met het resultaat! Ook heb ik mooie acrylnagels gekregen. Voor de fotoshoot zijn we naar Het Blauwe Meer gegaan. Dat was ook een leuke ervaring. Het poseren was eerst wat onwennig, maar gedurende de shoot ging dat steeds ontspannener.’

  Haar
  Jojanneke heeft van natuur donkerblond haar. Over het algemeen is dit een beetje een saaie kleur. Ik wilde haar met pit geven; een stoere, zelfverzekerde uitstraling. Daarom heb ik haar haar donker geverfd met een rode glans en warm mahonie highlights. Omdat ze een prachtig egale huidskleur heeft, staat het prachtig. De highlights heb ik mahonie gedaan, omdat je dan de warmte van de haarkleur behoud in het hele haar. Ze wilde graag haar lange haar behouden, dat heb ik gedaan. Ik heb het haar gestyled met een mooie losse vlecht, ideaal voor het warme zomer weer!

  Visagie
  Jojanneke heeft prachtige grote, blauwe ogen. Die heb ik juist geaccentueerd. Ik heb natuurbruin als basis gebruikt in de arcadeboog, en ik heb er wat koper en rood bij gevoegd als ­accent. Het staat prachtig bij haar blauwe ogen en haar nieuwe haarkleur! De wenkbrauwen heb ik iets aangezet met een bruine eyebrow cream. De lippen heb ik helemaal neutraal gelaten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply