Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De metamorfose van Jose

  Jose werkt als verzorgende Bij Evean thuiszorg. Haar hobby’s zijn muziek luisteren, lezen en hobbykaarten maken.

  Waarom heeft u zichzelf opgegeven voor de metamorfose?
  ‘Ik wilde een keertje wat anders, en was ­benieuwd of iets anders mij ook zou staan. Maar ik had niet verwacht dat ik uitgekozen zou worden.’
  Wat doet u zelf met het haar?
  ‘Ik gebruik 1 keer per week een haarmasker voor de verzorging, en na het wassen mousse­versteviging. Dat laat ik opdrogen en verder gebruik ik er niks meer in.’
  Welke producten gebruikt u nu?
  ‘Shampoo van Wella, masker en mousse­versteviging.’
  Wat vindt u van het eindresultaat?
  ‘Het is wennen, maar erg mooi geworden. Ik krijg nu al leuke complimenten…’

  Haar
  Jose heeft haar haar jarenlang geverfd. Het plan was om haar haar een meer natuurlijke ‘grijze’ look te geven. Voor de kleuring heeft Tamara coupe soleil in het haar aangebracht, en het vervolgens met een verfspoeling getoned, zodat het mooi helder wit / grijs wordt. Jose heeft vrij kort haar, en we willen het eigenlijk ook wel iets langer houden. Daarom zijn haar contouren netjes bijgewerkt. Ze heeft heel veel haar, wat heel vol oogt. Om het wat lichter te laten vallen, heeft Savanna het wat uitgedund, zodat ze het nu wat plakkeriger in het gezicht kan laten vallen.

  Visagie
  Ik heb de foundation gemengd met wat dagcrème, zodat de sproetjes niet helemaal bedekt zijn en het natuurlijk oogt. Rouge heeft ze niet nodig, want ze heeft van nature al een gezonde blos op haar wangen. Bij haar ogen staan groen en paarstinten heel erg mooi. Daarmee komen haar ogen nog meer uit. Als de oogleden sterk opgemaakt zijn, laten we de lippen subtiel, met een klein beetje kleur. De wenkbrauwen zijn iets aangezet met een poeder voor een natuurlijk resultaat.

  Producten
  Savanna heeft de silver shampoo gebruikt om haar nieuwe haarkleur zo cool mogelijk te houden. We adviseren Jose daarom ook om vanaf nu de zilvershampoo van Wella Color ­Recharge te gebruiken. Die zorgt er voor dat haar haarkleur mooi helder blijft. Als versteviging heeft ze de Natural volumemousse gebruikt voor extra versteviging tijdens het föhnen. Om het kapsel vervolgens wat losser en speelser te maken, hebben we de Grip Cream gebruikt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply