Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De metamorfose van Joyce
  Rate this post

  Even voorstellen; Joyce is 29 jaar, is getrouwd en heeft een zoontje van 3 jaar. Ze wonen in Zwijndrecht, en Joyce werkt bij verloskundigenpraktijk Nieuw Leven in Ridderkerk als praktijkassistente.

  Hoe vond je het? Joyce: ‘Het was een supergezellige, maar ook spannende dag. 3 jaar geleden hebben ze bij mij reuma geconstateerd. Door de medicijnen ben ik ook aangekomen in gewicht, en wist ik niet goed meer wat wel en niet leuk zou staan. Daarom leek een metamorfose mij de juiste oplossing, en ik vertrouwde volledig op de professionals. Mijn rode, halflange haar is ingeruild voor een stoere, korte, grijze coupe, en met de uitgezochte kleding en de juiste visagie maakte dat het plaatje helemaal compleet. Ik heb alleen nog maar positieve reacties gehad. Het poseren voor een fotograaf was even wennen, maar door de ongedwongen manier van fotograferen werd het al snel gewoon. Al met al was het een supergave dag, en ik kan het iedereen aanbevelen!’

  Haar
  Het haar van Joyce was roodbruin en het kapsel was op schouderlengte, wat nogal saai stond. We wilden een rockchick van haar maken. Loes en Hilde hebben een mooi kapsel bij Joyce gemaakt: een kort, hip kapsel dat haar gezicht sterker naar voren liet komen. We hebben het haar 3 keer moeten verven om het deze kleur te laten krijgen. Door de superkwaliteit van Schwarzkopf verf en de toevoeging van Schwarzkopf Fibreplex is het haar nog steeds gezond en zacht. De verschillende tinten grijs zijn helemaal volgens de laatste trends.

  Visagie
  Bianca Bervoets-van Roon van Schoonheidssalon Bianca van Roon: ‘Bij Joyce heb ik gekozen voor smokey eyes met paarstinten, omdat die mooi bij haar kapsel en kleding staan. Een stoer uiterlijk! Ik heb een foundation gebruikt om de huid te egaliseren en een bruine blush voor de jukbeenderen. Op haar lippen heb ik een paarse lipstick gebruikt.’

  Kleding
  Joyce draagt een leuke printbroek van het merk Zerres. Daarop draagt zij een shirt van Dolce Vita en, om het geheel compleet te maken, een stoer lederen jack van Gerry Weber.
  De Zeeuw Mode heeft een uitgebreide collectie, tegenwoordig ook met nieuwe, jonge merken zoals Transfer, Soccx, Imitz, Dolce Vita, Rino Pelle, Il Dolce, Anna Justper en nog veel meer. Nieuwsgierig? Kom gauw eens lang.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply