Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De metamorfose van Karin
  Rate this post

  Even voorstellen
  Karin is 49 jaar, woont in Amsterdam en is manager Openbare Ruimte bij een sociaalwerkbedrijf.

  Hoe vond je het?
  Karin: ‘Superleuk! Een vriendin van me had de oproep gezien en vroeg me: ‘Is dat niet iets voor jou?’ Ik heb toen gereageerd en won! Ik ben er helemaal onbevangen ingegaan, al heb ik wel gezrgd dat ik mijn haar niet kort wilde hebben. Het was heerlijk om een dagje in de watten gelegd te worden en ideeën op te doen voor mijn haar, make-up en kleren. Zo heb ik voor de foto’s kleren aan in een andere stijl dan ik normaal zou dragen. En in blauw, terwijl ik bijna nooit blauw draag. Misschien moet ik dat toch vaker doen… En ik krijg reacties van andere mensen die mijn haar mooi vinden staan. Nou, dat is natuurlijk mooi om te horen!’

  Haar
  Het haar van Karin was wat droog en had een verschoten kleur. We hebben het haar opgefrist met een rode en koperen kleurschakering. Vervolgens hebben we het op een vrouwelijke middellengte geknipt met laagjes erin, waardoor het kapsel klassiek en speels in model gebracht kan worden. Tussendoor hebben we het haar verzorgd met Olaplex en verzorgende producten van Fuente, waardoor het weer zacht wordt en soepel valt.

  Kleding
  Wij hebben deze keer gekozen voor ‘blue on blue’. Door verschillende tinten blauw te combineren, geven we haar outfit een extra touch. Het donkerblauwe van haar tuniek komt weer terug in haar tas. De leatherlook legging is gewatteerd en erg stijlvol onder haar tuniek. Met onze lichtblauwe lange vest die tot haar enkels reikt, maken we de edgy look helemaal af!

  Prijzen
  lang vest: € 59,-
  tuniek: € 39,-
  schoenen: € 35,-
  legging: € 34,-
  tas: € 34,95
  ring: € 7,50

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply