Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De metamorfose van Kelly

  Hoe vond je het? Kelly: ‘Ik vond het superleuk en ben superblij met het eindresultaat! Het is een complete verandering, ik maar keek er al zó lang naar uit… Vooral de make-up, die ik zelf normaal niet draag, vind ik supermooi geworden. Jullie hebben het met z’n allen supergoed gedaan!

  Haar
  Kelly had erg lang haar en ze was het helemaal zat. Ze wilde iets anders, maar dan ook echt compleet iets anders. Van heel lang naar superkort. We hebben eerst de staart erafgehaald en daarna een kort, hip kapsel in het haar geknipt. Ze heeft echt het gezicht voor een korte coupe. Toen we de lengtes eraf hadden gehaald, zat er geen blonde kleur meer in, dus hebben we met twee kleuren blond folies gezet in een visgraattechniek, om een mooi, natuurlijk blond eindresultaat te krijgen.

  Visagie
  We hebben gekozen voor een heftige make-up om echt een ander gezicht te creëren. Normaal draagt ze alleen mascara en meer niks. Door smokey eyes te maken, zorgden we ervoor dat haar blauwe ogen nog beter tot hun recht komen en ze meer spreken. Om een feestelijke glamourlook te creëren, hebben we een knalrode lippenstift opgebracht, ook om aan Kelly te laten zien dat ze dit heel goed kan hebben.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply