Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De metamorfose van Kim
  Rate this post

  Even voorstellen
  Kim is 30 jaar, woont in Almere en is woonbegeleider van alleenstaande minderjarige vluchtelingen in Zaandam.

  Hoe vond je het?
  Kim: ‘Ik vond het een heerlijke dag! Het is natuurlijk leuk om je eens een keer op zo’n manier te laten verwennen. Ik heb dan ook tegen het team gezegd: ‘Ga je gang maar!’. Als eerste werd m’n huid gedaan, wat lekker en ontspannend aanvoelde, en daarna zag mijn huid er ook fris uit. Van mijn haar is een stukje afgegaan, en mijn haar heeft nu een lekkere zomerse kleur. Ik heb genoten van deze gezellige dag!’

  Haar
  Om Kim een frisse zomerse coupe te geven, heb ik bij haar een balayage gezet. Een balayage (Frans woord voor een ‘veeg’), geeft een sun-kissed effect, geeft amper uitgroei en zorgt voor een zachte look. Omdat het haar fijn en steil is, heb ik een stuk van de lengte afgeknipt. Hierdoor hebben we meer volume en een zachte valling kunnen creëren.

  Visagie
  Ik heb de make-up van Kim aangepast aan haar kapsel: fris en zomers. Hiervoor heb ik de onevenheden gecamoufleerd en de huid een beetje gekleurd met een lichte bronzer. Voor de ogen heb ik een lichtbruine en goudkleurige oogschaduw gebruikt, met als finishing touch een gloss op de lippen.

  Huidverbetering
  Kim kwam de salon binnen met een onzuivere huid met grove poriën. Daarom heb ik gekozen voor een hydrodermabrasiebehandeling. Hydrodermabrasie is de nieuwste doorbraak in huidverbetering. De diamanten behandelkop reinigt de huid en haalt laagjes dode huidcellen weg onder vacuüm. Tegelijkertijd worden de speciaal op het huidtype afgestelde serums diep in de huid gebracht. De werking van de serums houdt lang aan en zorgt voor langdurige resultaten. Bovendien wordt de huid aangezet om nieuwe cellen te vormen en treedt er huidverjonging op. Ook hebben we bij Kim ervoor gekozen om haar wenkbrauwen te epileren en te verven. Je ziet direct dat haar aangezicht veel beter naar voren komt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply