Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De metamorfose van Lara

  Even voorstellen: Mijn naam is Lara. Ik ben 21 jaar en woon samen met mijn lieve vriend. Ik ben werkzaam als kapster en schoonheidsspecialiste bij Sonja haar- en huidverzorging. Het is daarom supertof geweest om zelf een keer de metamorfose te mogen ervaren in plaats van anderen om te toveren! Dus lieve Bouthaina en Marie-Louise: heel erg bedankt voor dit prachtige, kleurrijke resultaat!

  Haar
  We hebben bij Lara een balayage-kleuring gedaan. De aanzet hebben we dus donkerder gehouden, en de lengtes en punten hebben we met de balayage-techniek lichter gemaakt. Hierdoor konden we de pasteltinten van de ColorGraphics-lijn gebruiken om het zeemeerminneneffect in het haar te krijgen. Alles is opgenomen in taartpunten tijdens de kleuring, en zo is de gehele kleur-coupe gecreëerd. Verder hebben we het haar in een speelse vlecht in model gebracht, om een beetje een beachy en zomers sfeertje, in combinatie met de kleur, naar voren te brengen.

  Visagie
  Voor de oogschaduw hebben we de kleuren van het haar laten terugkomen. We hebben gekeken naar de kleur die het beste bij de ogen past, en dit was ook de kleur die het minst in het haar voorkwam. De groenblauwe kleur kwam zo heel prachtig naar voren zonder te overheersen. We hebben Lara wat zwaarder opgemaakt, omdat ze dat prima kan hebben, en zo is de look heel stoer geworden. We hebben haar volle lippen meer geaccentueerd door er een lekker donkere kleur op te zetten, om de stoere look helemaal af te maken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply