Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De metamorfose van Linda

  Even voorstellen
  Linda is 41 jaar, woont in Drachten en werkt als verpleegkundige bj Huisartsenpraktijk De Valom in Ureterp.

  Hoe vond je het?
  Linda: ‘Helemaal geweldig! Ik ben in de afgelopen tijd 70 kilo afgevallen, en mijn man heeft me opgegeven voor de metamorfose omdat dat een uitgelezen kans was om een nieuwe stijl te vinden. Mijn haar was door het afvallen dun geworden, dus toen ik zag dat er meer volume in was gemaakt, werd ik er emotioneel van. Je ziet jezelf opeens zó anders! Verder was ik jarenlang gewend om ‘veilige’ donkere en verhullende kleren te dragen, dus het okergele jasje, de blouse met kant en de hoge hakken zou ik zelf niet gekozen hebben, maar alles stond me prachtig! Het samenwerken met een fotograaf was onwijs spannend, maar hij stelde me helemaal op m’n gemak en gaf aanwijzingen, en toen ging alles vanzelf…’

  Haar
  Elisa van Xpressive Kappers: ‘Linda gaf aan dat ze het haar wil laten groeien, dus qua lengte heb ik er niet zoveel van afgeknipt. Daarna heb ik een kleuranalyse gedaan en daaruit kwam dat ze een lentetype is. Daarom hebben we voor een donkerblonde kastanjekleur gekozen en daarover wat highlights die ik als balayage heb ingezet.

  Visagie
  Elisa: ‘Ik ben begonnen met het epileren van de wenkbrauwen om er wat meer vorm in te krijgen. Daarna heb ik een dekkende foundation gebruikt met over de wangen een roze blush. De ogen heb ik opgemaakt met een okerkleur en op de arcadeboog een bruintint. De lippen heb ik ingekleurd met een perzikkleurige lipgloss.

  Team:
  Haar en visagie: Xpressive Kappers
  Kleding: Paris2day / www.paris2day.nl
  Fotografie: Rob Rotgers Fotografie

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply