Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De metamorfose van Lisa

  ‘Hallo, ik ben Lisa van Wel en ben 17 jaar. Ik woon vlakbij Berberie en loop er iedere dag langs. Toen ik zag dat je je kon aanmelden voor de metamorfose, ben ik naar binnen gegaan om te vragen of ze me konden gebruiken, want ik vind het heerlijk on m’n haar te laten doen.’

  Hoe vond je het?
  Het was heel leuk om eens een keer mee te ­maken. Dit heb ik nooit eerder gedaan zo… Ik ben gewoon op de stoel gaan zitten en heb gezegd ‘Doe maar wat je wil’. Mijn haar is heel anders geworden en ik ben mooi opgemaakt. Ik ben er blij mee! Het was een lange dag, maar het was wel gezellig. De foto’s zijn buiten bij de kapsalon gemaakt, want het was mooi weer!

  Haar & Visagie
  We waren erg blij met Lisa, omdat we een frisse zomerlook wilden maken! We hebben gekozen voor een bohemian-stijl, omdat je die deze zomer veel zult zien. Bij Lisa hebben we een ­balayage met 2 kleuren blond ingezet; de ene met een bleach van Studio Blond en de andere met een Hi Lift, gemengd met rood en oranje, zodat je een pasteltint krijgt (allebei van L’Oréal). Om het haar niet te beschadigen, hebben we het gemengd met Smartbond, het nieuwe product van L’Oréal dat onmisbaar wordt in de salon! Na het kleuren is het haar iets in lagen geknipt en hebben we zoveel mogelijk lengte behouden. Er zijn krullen ingezet met de krultang en een beachwave spray. Een lichte make-up is genoeg; het is tenslotte zomer! Met een leuke hoofdband is het af en ben je klaar voor een festival of een avond aan het strand!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply