Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De metamorfose van Madeleine
  Rate this post

  Even voorstellen: ‘Hoi, ik ben Madeleine en woon in Hummelo samen met mijn vriend en 2 kinderen. Ik ben werkzaam als verkoopster binnendienst bij een uitgeverij in Doetinchem. Het leek mij superleuk om een keer aan een metamorfose mee te doen, en daarom heb ik mij deze keer opgegeven. Ik ben altijd in voor iets nieuws, maar kom steeds weer uit op het oude vertrouwde. Voor de zomer vind ik het juist leuk om heel iets anders uit te proberen. Tevens ben ik heel benieuwd wat bij mij mogelijk is qua make-up, haar en kleding. Ik vond het een superleuke, gezellige dag en ben heel blij met mijn nieuwe look! Dank je wel, alle meiden van Esther Hairfashion en de fotograaf Sebastiaan. Ik ben klaar voor de zomer!

  Haar
  Madeleine heeft een hele volle haardos, waar je veel leuke dingen mee kunt doen. Dit was echt een uitdaging voor mij. Tanja heeft voor een vlot, trendy kapsel gekozen. Er is veel met het mes gesneden om een luchtig en speels geheel te krijgen. De nekpartij moet nog iets langer groeien, zodat het nog slanker oogt. De voorkant is asymmetrisch gesneden voor een speels effect. Voor een klein stoer accent hebben we drie extensions in de nekpartij geplaatst. Madeleine is van nature een koel type; mede daarom hebben we gekozen voor een koele haarkleur. Tanja heeft de haren gekleurd met een mooie cool red-violet tint. Aan de voorpartij heeft zij een folie techniek toegepast in een lichtere cool red tint. Hierdoor krijg je een levendig, speels effect.

  Visagie
  Roxan heeft bij Madeleine lichte smokey eyes gemaakt in zachte tinten die bij haar kleurtype passen en tevens terugkomen in haar nieuwe kleding. Als eerste heb ik een zwarte eyeliner aan­gebracht en vervolgens op de oogleden een zachte bruine oogschaduw gebruikt, en daarna laten overlopen in een donkere bruin tint van het merk Malu Wilz. Roxan heeft van licht naar donker gewerkt voor een mooie, open uitstraling. De wimpers zijn voller gemaakt met een volume mascara. Als basis is er een foundation gebruikt en een matterende poeder, en als finishing touch is een zachte blush aangebracht. Dit geheel maakt Madeleine een stralende vrouw. Kleding Voor Madeleine hebben we gekozen voor een stoere, pittige set, omdat die mooi past bij haar persoonlijkheid en haar nieuwe ­kapsel. Het staat haar prachtig!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply