Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De metamorfose van Marijke
  Rate this post

  Even voorstellen: Marijke woont in Ridderkerk.

  Hoe vond je het?
  Marijke: ‘In het begin vond ik het heel ­spannend. Gedurende de dag werd ik steeds vrolijker en het eindresultaat vind ik geweldig! Ik ben er superblij mee!’

  Haar
  Marijke had, toen ze binnenkwam, haar eigen kleur met een paar highlights. Ze droeg het haar in een middenscheiding en het hing sluik voor haar gezicht. Daarom hebben we ervoor gekozen om het naar de zijkant te doen, omdat je zo veel meer volume kan krijgen en haar gezicht dan veel mooier uitkomt. De lengte hebben we een stuk korter gedaan, zodat het veel speelser valt. Ook hebben we veel luchtige lagen geknipt om meer volume te creëren, en hebben we het afgemaakt met een grove krultang. Qua kleur hebben we het een stuk opgelicht, maar wel met een natuurlijke manier geverfd. Daarna een toner om een mooie askleur te krijgen. Marijke is een blondtype en we gaan weer richting de zomer. De trend van nu zijn mooie, natuurlijke kleuren met veel schakeringen erin, dus daarom hebben we hiervoor gekozen.

  Visagie
  Marijke draagt zelf weinig make-up, dus hebben we het naturel gehouden. De lippen hebben we wel een knalkleur gegeven om het gezicht toch te laten opvallen.

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply