Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De metamorfose van Marjan
  Rate this post

  Even voorstellen: Marjan is 26 jaar en woont in Drachten

  Hoe vond je het?
  Marjan: ‘Het was zó leuk! Ik heb vorig jaar een kindje gekregen en ben ook nog eens verhuisd, en dan vergeet je jezelf een beetje. Maar een kersverse moeder mag zich toch ook wel eens een keer laten verwennen? Ik liet me gewoon verrassen… Zelf draag ik voornamelijk zwarte en grijze kleren, maar ik stond er versteld van hoeveel kleur met je kan doen. Er ging een wereld voor me open! De kledingzaak heeft me echt geïnspireerd hierin. Mijn haar is korter gemaakt en heeft een lichtere kleur gekregen. Dat past veel beter bij me. Ook de visagie is supermooi; heel anders. In mijn omgeving heb ik zulke leuke reacties gehad, en sommigen herkenden me niet eens… Ik ben heel blij met het resultaat!’

  Haar
  Marjan was wederom een heel leuke kandidaat. We hadden de vrije hand. Toen ze binnenkwam, zijn we begonnen met een kleurenanalyse. Ze bleek al snel een ‘lentetype’ te zijn. Ze komt dus uit in een warm, licht palet. Bij haar haar hebben we gekozen voor een goudblonde look, met als contrast een paar lowlights. Deze kleur is veel minder hard bij haar huidskleur. We hebben de volumes van haar kapsel op de juiste plekken gecreëerd die passen bij haar gezichtsvorm. Dit geeft zó’n ander effect!

  Visagie
  We hebben ook de make-up aangebracht in de warmere tinten. Een blush met oranje ondertoon en warme oogschaduw doen haar stralen.

  Kleding
  Ik heb voor Marjan voor een mooie, heldere kleurencombi gekozen, en als detail hippe roze sneakers met bijpassende shawl, om lengte te creëeren. Doordat Marjan een mooi sprekend gezicht heeft en prachtig straalt in kleur en veel te vaak zwart draagt, is dit een echte metamorfose. En zoals je ziet: Marjan straalt!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply