fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De metamorfose van Melissa

  Melissa is 32 jaar, woont in Almere en is ­receptioniste / secretariële ondersteuning voor diverse bedrijven

  Hoe vond je het?
  Melissa: ‘Leuk! Ik kon wel een metamorfose gebruiken, want ik ben in de afgelopen periode 55 kilo afgevallen. Toen ik werd getipt over de metamorfoseactie, leek me dat hartstikke leuk. Ik wilde niet dat mijn haar kort werd, maar voor de rest mochten ze hun gang gaan. Aan de onderkant is er een balayage in gezet, en er zijn laagjes in mijn haar gekomen. Het was al met al een gezellige dag, waarin ik lekker in de watten ben gelegd. Ik heb al veel aardige reacties gekregen van mensen om mij heen!’

  Beauty
  Bij Melissa heb ik ervoor gekozen om naast het epileren van haar wenkbrauwen ook wimper­extensions te plaatsen. Op elke wimper wordt één wimperhaartje geplakt. Dit geeft een zeer natuurlijke look. Er zijn veel verschillende soorten wimperextensions die variëren in lengte en krul. De voordelen van een ‘one by one’-techniek wimperextensions is dat deze er zeer natuurlijk uitzien. Ze blijven lang zitten: 6 tot 8 weken. Make-up is niet meer nodig en je bespaart ‘s ochtends tijd. Tegenwoordig zijn de technieken en materialen verbeterd, waardoor de kans op verhoogde wimperuitval een stuk minder is geworden. Aangezien er ook heel dunne en lichte wimperhaartjes zijn, kijkt de wimperspecialist samen met de klant welke wimpers het best geschikt zijn.

  Haar
  Melissa heeft van zichzelf heel weerbarstig haar. Ze heeft haar haar niet eerder gekleurd en wil daarom geen extreme kleuren. Om deze reden heb ik gekozen voor een ­balayage. Hierbij krijgt Melissa geen uitgroei. De kleur die we hebben gebruikt, is donkerblond met wat warmte voor een mooie herfst-touch. Bij de kleuring heb ik Olaplex toegevoegd. Dit product wordt gebruikt om de chemische beschadigingen van het kleuren van binnenuit te herstellen. Daarna heb ik het haar in lagen geknipt, om meer volume bovenop te creëren. Na het knippen heb ik het haar in een grove krul geföhnd.

  Make-up
  Vanwege de prachtige wimperextensions zijn de ogen van Melissa echte eyecatchers geworden. Om de ogen van Melissa nog meer te laten spreken, heb ik haar ogen opgemaakt met een lichte glitter, maar wel met warme kleuren. Bij haar huid heb ik lichte oneffenheden gecamoufleerd, met behoud van haar natuurlijke uitstraling. De lippen heb ik aangezet met een gloss. Fris en schitterend!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply