Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De metamorfose van Monique
  Rate this post

  Monique woont in Alphen aan den Rijn en is onderwijsadviseur en coach bij haar eigen bedrijf Vrijblijvend ontwikkelen.

  Wat vond je ervan?
  Monique: ‘Leuk! Ik vond het heerlijk om eens lekker verwend te worden. Voor mijn haar wilde ik niet al te drastische veranderingen, maar verder heb ik alles gewoon over me heen laten komen. Ik vind het resultaat heel gaaf geworden! Ik gebruik normaal gesproken niet zoveel make-up, dus een uitgebreide visagiebehandeling vond ik wel wat spannend. Bij TOF hebben ze een leuke kledingset voor me uitgezocht. Ze weten daar altijd precies wat goed bij me past. De fotoshoot was erg leuk om te doen. Ik liep wel bij 30 graden in najaarskleding rond, maar ik voelde me helemaal op m’n gemak.’

  Haar
  Winanda van Knappe Kappers: ‘Monique heeft een druk gezinsleven en daarom soms weinig tijd voor haar kapsel. We hebben besproken voor de spiegel wat haar verwachtingen zijn en wat wel of niet mocht veranderen. Ik heb gekozen voor een kleuring met folies, high- en lowlights: het zomerse karakter met toch kleur in het haar. Haarkleuring doet ook veel met de teint van de huid en laat de kleur van de ogen ook meer spreken. Door het haar wat korter en in lagen te knippen, valt het heel luchtig en natuurlijk. Daardoor is ze in de ochtend snel klaar met haar styling. Door gebruik te maken van een mousse als versteviging, bouw je bescherming op tegen de warmte van het föhnen, maar ook volume.’

  Visagie
  Sandra van den Burg van Mooi zo! ­Schoonheidsinstituut: ‘Na zo’n heerlijk zonnige zomer ga je je mooie gebruinde huid natuurlijk niet verstoppen achter dikke lagen make-up! Om deze reden hebben we bij Monique gekozen voor het gebruik van de ‘Sun Protection Powder’ van LookX met zonbeschermingsfactor SPF20. Deze poeder egaliseert je zongebruinde huid en laat hem stralen, terwijl je tegelijkertijd beschermd bent tegen de nazomerzon. Bij blauwe ogen staan alle bruine, brons- en gouden tinten oogschaduw fantastisch. De mousse oogschaduw die we bij Monique gebruikt hebben, is de kleur ‘Be Bronze’ van Make-up Studio. Deze oogschaduwmousse is waterproof en blijft daardoor urenlang perfect zitten.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply